Sådan bør du bruge dine indefrosne feriepenge

Er du gældsramt, kan det være en god idé at få de indefrosne feriepenge udbetalt og nedbringe din gæld

Seneste blogindlæg

Blev din sommerferie dyrere end forventet?

Selvom sommerferien for de flestes vedkommende blev holdt i dag, kan det nemt ske, at budgettet stadig er overskredet. Vi kan hjælpe med at få din økonomi på rette kurs og gøre dig gældfri hurtigst muligt.

Et nyt ÅOP-loft

Har du hørt om det nye ÅOP-loft, der skal beskytte forbrugerne mod dyre forbrugslån? Hvis nej, er du ikke den eneste. I forbindelse med den nye lovgivning har vi hos DinGæld foretaget en spørgeundersøgelse blandt gældsramte danskere...

Sådan har COVID-19 påvirket danskernes økonomi

Det ser ud til, at den værste del af Corona-krisen efterhånden er ved at have lagt sig, og vi vender langsomt og sikkert tilbage til normale tilstande i det danske samfund. Tingene er dog langt fra, som før samfundet lukkede ned...

Krise i økonomien? - Oftest stillede spørgsmål

Ønsker du hjælp til at få styr på din økonomi og overblik over din gæld og kreditorer? Få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål.

Forældreguide: Når børnene skal være hjemme i 14 dage

Har du også børnene hjemme for tiden? Vi har samlet en række forslag til billige eller gratis aktiviteter børnene kan få tiden til at gå med.

Årsopgørelsen 2019 – Det skal man være opmærksom på

Årsopgørelsen kan have stor betydning for din økonomi og skal derfor væres korrekt. Har du styr på dine gældsposter, så du udnytter dit rentefradrag bedst muligt?

Start på en frisk og få styr på økonomien i 2020 - Få 5 tips til at nå målet

Starten på et nyt år og årti er en oplagt mulighed til at få styr på din økonomiske situation og gældsposter.

Sådan kan du spare penge på julen

Bliver din jul ofte dyrere end forventet? Spar penge på julen med disse simple råd og undgå røde tal på kontoen i januar måned.