Rasmussen

23. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Min oplevelse med DinGæld, har været fantastisk! Stod i en rigtig møg situation tilbage i 2018, med en nyfødt på armen - jeg valgte at tage kontakt og nu 2 år senere, er jeg snart ved at være færdig med gælden.


DinGæld har været super søde at tale med, og hurtig at komme i kontakt med både telefonisk men også per mail. Jeg kan altid få fat i min gældsrådgiver hvilket giver mig tryghed, så jeg ikke skal snakke med flere forskellige.

Thomas Hansen

14. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har med glæde afsluttet et rigtigt godt samarbejde.

Da jeg kontaktede dem, var min gæld så stor at jeg ikke kunne overskue den. Takket være DinGæld, er jeg i dag, efter 2 år og 6 mdr. gældsfri. Har derfor fået et kæmpe overskud i hverdagen. 1001 tak for jeres hjælp, og jeg kan kun anbefale jer til andre, i samme situation.

Heidi Strøm Mortensen

29. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tak for hjælpen. Vores kreditor tog r**** på os, men DinGæld overtog og i dag har vi en betalingsaftale, og efter vores sag er overgået til et andet firma end den oprindelige kreditor, så er der ro på.

Kim Petersen

2. juli 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds med DinGælds håndtering af min gæld og forhandlinger så jeg kan slappe af og fokuser på mit arbejde i stedet. De sørger for betalinger og forhandlinger og jeg sørger for at overføre et fast beløb. Ingen stress, meget dejlig følelse i kroppen. Glæder mig til den dag de siger jeg kan blive gældfri

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Lena

16. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

De er rigtigt dygtige derinde, og er nemme at få fat i. De er god til at have løbende kontakt og er ikke særlige dyre, at have som gældsrådgiver. De er gode til at sige, at man ikke skal sætte flere penge af end man kan overleve.

Annsofie Lindskou Larsen

15. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har ikke andet end positive ting at sige om dette firma. Har haft alle tiders gældsrådgiver fra start også til nu som har gjort et kæmpe stort stykke arbejde og det har jeg virkelig været så taknemmelig for. Af hjertet TAK!

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Jes Henning Andersen

9. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Mad hjemme takket være DinGæld.dk


Har haft glæde af DinGæld.dk i 2 år. Min økonomi var noget i hundene. DinGæld.dk´s professionelle tilgang og høje serviceniveau har fjernet min stress = rudekuverter. Min sag er i gode hænder. Og så har jeg ovenikøbet mad hjemme og sover bedre!!!


Gør dig selv en tjeneste og kontakt dem!!!

Louise

26. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontaktede DinGæld, da min økonomi begyndte virkelig at sejle og jeg ikke længere kunne sove for at få råd og hjælp! Må ærligt indrømme jeg er blevet meget mere glad nu, sover bedre og har aldrig haft mere ro på min økonomi som jeg har nu!


Og min rådgiver er så behagelig at snakke med og svare hurtigt hvis der endelig er spørgsmål! Igen har aldrig haft mere ro på som jeg har nu :)