Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Lone Kier Handberg

28. august 2020

Trustpilot 5 stjerner

Sidder man i uoverskuelig gæld og trænger til et forgyldt overblik og sparring/gode råd og vejledning kan jeg stærkt anbefale DinGæld.

Karsten Sørensen

5. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi er osse lige startet vi har været godt tilfreds med vores rådgiver ringer altid hurtigt tilbage når vi beder om det

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Heidi Hansen

4. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har lige opstartet, og er indtil videre godt tilfreds med opstarts forløbet, de har indtil videre været rigtigt flinke og når de har sagt noget er det også blevet gjort, en enkel gang kunne jeg ikke komme igennem til min rådgiver, men så kunne Mads svare på mit spørgsmål.

Gitte

28. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tusind tak til Dingæld for hjælpen. De tog kontakt til kreditorer og fik nogle gode aftaler, som har gjort, at jeg her ca 3,5 år efter, er gældfri. Så kan du ikke se dig ud af gælden, så kontakt DinGæld, og de vil hjælpe dig alt hvad de kan.

Peter

28. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et firma jeg varmt kan anbefale. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem. De er nemme at snakke med og får gjort arbejdet til UG.


De har arbejdet sig frem til at min gæld forsvandt længe før jeg havde håbet. Som sagt et firma jeg varmt kan anbefale til andre kriseramte danskere.

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Michael Breuner

I går

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem DinGæld indtil videre fået aftaler igennem med de fleste af kreditorerne og håber at fremover at få de sidste i hus og få et overblik når min gæld er væk.

Rasmussen

23. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Min oplevelse med DinGæld, har været fantastisk! Stod i en rigtig møg situation tilbage i 2018, med en nyfødt på armen - jeg valgte at tage kontakt og nu 2 år senere, er jeg snart ved at være færdig med gælden.


DinGæld har været super søde at tale med, og hurtig at komme i kontakt med både telefonisk men også per mail. Jeg kan altid få fat i min gældsrådgiver hvilket giver mig tryghed, så jeg ikke skal snakke med flere forskellige.