Morten Neis

26. marts 2021

Trustpilot 4 stjerner

Jeg meldte mig ind hos dem via reklame…

Jeg meldte mig ind hos dem via reklame fra Facebook da jeg havde gammel uoverskuelig gæld jeg bare længe havde ladet stå til, de har hjulpet mig hele vejen igennem med at få udfyldt ansøgning om gældssanering.

Var en stor hjælp for mig med den hjælp og vejledning til hvor jeg nu er nået til og kan se mig som gældfri om 5 år?

Helle Stig

31. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld

Efter to år med hjælp fra Dingæld, ser fremtiden virkelig lys ud.

Jeg sov dårligt om natten, tænkte konstant på penge og bankkonti, havde ondt i maven omkring den 1. hver måned og kunne slet ikke finde hoved og hale i min gæld.

Vi har fået overblik, der er lavet flotte aftaler med kreditorerne og vi er blevet vejledt og har mødt forståelse hele vejen igennem. Alexander Jacobsen er en fantastisk rådgiver, han er hurtig til at svare på beskeder, han er ærlig og en kæmpe hjælp, da det hele så sort ud. Kan kun give min varmeste anbefalinger.

Birgit Andersen

12. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god gældsrådgivning

Da jeg for 3 år siden kontaktede Din Gæld for at for hjælp til uoverskuelig gæld oplevede jeg helt fantastisk hjælp og forståelse. Ingen nedgørelse kun positiv hjælp.

Først af gældsrådgiver Jannick og nu en helt fantastisk rådgiver i Simon. Tusind tak Din Gæld jeg kan nu se frem mod en lysere fremtid og forhåbentlig at blive gældfri om nogle år. I fortjener så meget 5 stjerner.

Maja

14. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 14. oktober 2021

Hjælp til gæld

Meget seriøs hjælp hvis gælden giver søvnløse nætter ?

De har virkelig givet mig ro i hovedet, og ingen søvnløse nætter. NU er der styr på min gæld, er bare så glad ☀️

Thomas

26. juni 2021

Trustpilot 5 stjerner

Hvis man har rod i økonomien

Hvis man har rod i økonomien, eller som jeg taget nogle dårlige beslutninger på et tidspunkt i sit liv, så er det aldrig for sent at rette op på dette, jeg kontaktede DinGæld for 2 år siden og kan idag kalde mig gældsfri og slettet fra RKI

Dina Gelbach

8. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan varmt anbefales

Jeg fik at opkald for at snakke om min situation og se hvad vi kan gøre. Jeg fik gratis rådgivning i en halv time. Jeg kan varmt anbefale dingæld. De er meget menneskelige og brugte tid på at svare på alle mine spørgsmål.

dina kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale din gæld…

Vil til hver en tid anbefale din gæld jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter

Jakob

29. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan klart anbefales!

Utrolig behagelig samtale med Simon! Der hersker ingen tvivl om hans kompetencer. Jeg fik super gode råd med på vejen, og vil aldrig tøve med at ringe igen. Dejlig konstruktiv og lærerig samtale.

Maibritt Sørensen

29. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vi havde en stor og meget håbløs gæld

Vi havde en stor og meget håbløs gæld, som vi ikke kunne se os ud af. Fandt dingæld på nettet og fik os taget sammen til at få ringet til dem.

Det er det bedste vi har gjort. I starten skete der ikke så meget, men pludselig skete der noget. Der er nu styr på de fleste kreditorer og nogle lån er nu ude af verden. Vi har altid fået hjælp når vi har haft brug for det og vores rådgiver Jannick er ikke længere væk end en mail eller et opkald. Vi har undervejes haft nogle uforudsete udgifter, det er der blevet taget hånd om og vi har fået hjælp til at få lov at indbetale lidt mindre ind når det har været. Det kalder vi god kundeservice. Man indbetaler et månedligt beløb, og de regninger der kommer sender vi bare til din gæld og så klarer de resten ,det giver ro i maven

Vi kan kun anbefale at man tager kontakt til dingæld.

Det har været den allerbedste løsning for os som stod i en håbløs situation og kan kun anbefale alle med en stor gæld at gøre det.

Vi føler os trygge og ved vi kan regne med vores rådgiver. Stor ros til Jannick og resten af teamet hos din gæld.

Så derfor burde de have 10 stjerner istedet for 5 :-)

Kate Bentsen

29. juni 2021

Trustpilot 5 stjerner

Excellent service fra dejlige mennesker…

Excellent service fra dejlige mennesker som har hjulptet mig ude af en mork okonomisk tid.

Tusind tak dingaeld.dk , fra mig som har et nyt liv.