Jon Skarin

9. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

En kæmpe hjælp !

Jeg havde ikke længere overblik over min økonomiske situation, og havde faktisk givet op, men så så annoncen med "Din Gæld", og det var min redning :) En kæmpe hjælp, og fin kommunikation frem og tilbage. Nu har jeg et overblik igen, og sover bedre om natten ;)

Claus Kortesen

24. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 24. marts 2022

virkelig god

Min oplevelse af din gæld har været særdeles positiv og brugbar. Dialogen har været præget af tryghed, tillid og forståelse ligesom det faglige niveau har været en step-by-step hjælp, hvor det svære er blevet lettere. Nu kører alt regelmæssigt og let. Der er gode aftaler og styr på det hele. Rådgiverne har overtaget dialogen med kreditorerne, så jeg har frihed til at bruge min tid og mine kræfter på andet. Samtidig er der regelmæssig fremgang i afviklingen.

Jeg kan i høj grad anbefale din gæld.

Laila Tordrup

12. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Min tid hos din gæld

Min tid hos din gæld

Har bare været fantastisk

Nu er jeg gældfri

Og altid har jeg kunne ringe til Simon

Og få svar og rådgivning

På alle mine spørgsmål

Tak for jer og dit goe arbejde

Laila

Marianne Josefsen

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har kun positivt at fortælle om din…

Har kun positivt at fortælle om din Gæld. De har været en stor hjælp og de var i stand til at få nogle gode betalingsaftaler etableret for mig og i dag 7 år efter er jeg gældfri og meget lettet . Kan kun anbefale at søge hjælp hos Din Gæld såfremt man har brug for hjælp til en ny start.

Thomas

26. april 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor ros til jeres medarbejder Gezim…

Stor ros til jeres medarbejder Gezim Gashi, der har hjulpet mig i en sådan grad at jeg nu endelig føler jeg kan trække vejret. Han har netop dags dato landet en aftale med min største kreditor vedr. en gæld på omkring 400.000 kr. hvor de er gået med til øjeblikkeligt stop af renter. Det gør det hele meget mere overskueligt for mig.

Jeg giver Gezim min varmeste anbefaling

Jen A

1. april 2022

Trustpilot 5 stjerner

5 stjerner herfra

Din gæld har virkelig gjord en stor forskel for mig.

Min skønne rådgiver Simon har hjulpet mig på ingen tid at banke min gæld af..

Man kan altid komme i kontakt med dem hvis man har behov for det.

Super flink og rar at snakke sammen med.

Siden jeg har brugt min gæld har jeg fået styr på min økonomi.

Kan helt klart anbefales

Betina

31. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp i en kæmpe kamp

Jeg har været meget glad for alt den hjælp Mads Morbech har gjort for mig. Han er altid klar til at svare, lytte, finde løsninger, tage fat i de kreditorer der måtte være og komme. Klar til guidning ved en indkaldelse til fogedretten. Og når man er blevet ufrivillig involveret i masse af gæld, og ikke har forstand eller ved, hvor man skal starte eller slutte i det store mareridt. Så er det Godt der findes folk som Mads.

Nicklas

27. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Super god service

Super god service især fra rådgiver Simon Haslev hele vejen igennem.

Hurtige svar, god problemløsning.

Kamilla Rasmussen

2. maj 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har været hos dingæld siden marts…

Jeg har været hos dingæld siden marts 2018. Jeg havde en gæld som var vokset mig op over hovedet. Jeg tog endelig springet og spurgte efter hjælp. Jeg startede med 21 kreditorer hvor en del af dem var videre givet til inkasso og herefter RKI. Målet her var at få betalt dem ud som jeg stod registreret i RKI for, og det var ret høje beløb. Jeg kom ud af RKI sidste år! Nu har jeg en restgæld på 13000kr og 1 kreditorer. Jeg er så taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Det har givet mig ro i maven, vedvidende at jeg har betalt et fast beløb, og min rådgiver klarede resten. Nu har jeg dags dato, i samråd med min rådgiver afsluttet forløbet da restgælden er så lav og jeg lige så godt kunne bruge de ekstra 595kr for medlemskab til at afvikle på gælden. Jeg er gældfri om 2 mrd.

Tusind tak til min første gældsråder Mads og til min anden, Alexander. Tak for jer.

Klemens Jakobsen

19. oktober 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan kun på det varmeste anbefale…

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Din Gæld.