Kim Benjamin Donbæk

22. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

super god rådgivning og hjælp

Jamen super god rådgivning og hjælp til at få gælden ud af verden, de gør alt hvad de kan for at imødekomme deres klienters ønsker, de negative tanker og dårlige fornemmelse i navn oplevede jeg i hver tilfælde, forsvandt meget, fordi man slipper for selv at skal styr på alle kreditorer osv. så super godt samarbejde og hjælp til at løfte presset fra skulderene

Lotte Jensen

21. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem de sidste 5 år fået…

Jeg har gennem de sidste 5 år fået hjælp af DinGæld . Jeg startede på en gæld på ca 600000 kr med mdr afdrag 8000kr nu er min gæld nede på 55000kr og mdr afdrag er lige sat ned til 3400kr.

Jeg vil anbefale at DinGæld vil blive taget alvorligt af alle der står i den situation jeg var havnet i. Uden DinGæld stod jeg ikke her hvor jeg er nu.

Min rådgiver hedder Kenie og vil klart anbefale ham

Tanja

15. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Evig taknemlig

DinGæld har hjulpet mig af med mavepinen over udbetale regninger og en gæld der bare steg! Jeg er så taknemlig for den hjælp og rådgivning jeg har modtaget - og over at min gæld er afbetalt om ganske kort tid. Jeg vil give min varmeste anbefaling om at få hjælp af DinGæld hvis ens egen gæld blevet uoverskuelig. 5 stjerner herfra ⭐️

Nicklas

27. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Super god service

Super god service især fra rådgiver Simon Haslev hele vejen igennem.

Hurtige svar, god problemløsning.

Lone Sloth Sørensen

23. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Bedste rådgivning

Jeg kan på det varmeste anbefale dingæld og min rådgiver Simon Haslev. Rigtig godt samarbejde og han har sparet os for mange penge, er altid venlig, behagelig og meget kompetent.

Lone Borup

19. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har godt forløb et godt forløb,og vil til…

Jeg har haft et godt forløb,og vil til hver en tid anbefaler dem

Dennis

29. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt forløb med Simon

Jeg har haft et rigtig godt forløb med Simon. Simon har været god til at forhandle med mine kreditorer, og sparet mig for mange penge, So Fare! Man føler sig prioriteret hos Dingæld.

Kun rosende ord herfra! Helt klart en anbefalingsværdig virksomhed, hvis man har brug for hjælp, til at få styr på sine kreditorer.

Jens Kristen Nørskov Wendelboe

23. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god hjælp med at håndtere af gæld

Rigtig god hjælp med at håndtere af gæld

Lars Mathiesen

26. november 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale Din Gæld

Jeg kan varmt anbefale Din Gæld, til at hjælpe jer ud af en gældsspiral.

Jeg har i min situation fået rigtig god og loyal hjælp, og det har givet mig en hel anderledes styring over min gæld og min gældsafvikling

Tanja

4. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk professionelt

Efter lang tids overvejelse kontaktede jeg DinGæld og fik en meget behagelig snak med Mads, som fra start gav mig en følelse af at jeg var i trygge hænder. Vi fik en aftale på plads og jeg skulle (selvfølgelig) udfylde og sende ind.

Der kom hurtigt gang i aftalerne og der gik ikke mere end et par måneder så var de første kreditor betalt ud. Her lidt over 1 år efter første samtale, står jeg nu med blot 3 kreditorer tilbage ud af 10+ hvoraf de sidste 2 forventes at være betalt ud i løbet af dette år. Det er mega fantastisk og verdens fedeste følelse!

Hele forløbet igennem har Mads og Joakim (mens Mads var væk) været klar på telefon og beskeder og har besvaret alle spørgsmål jeg nu måtte have. Fra start har jeg haft fuld tillid til at overlade mine penge i deres hænder.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og ikke mindst til at blive gældfri :-)