Dina Kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale DinGæld. Jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi. Jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter.

Kemo Jawneh

11. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg ringede ind for at få hjælp på min økonomi. De tog mig med åbne arme. Og vil gerne hjælpe mig så jeg kunne komme tilbage på rette spor igen. Jeg er så glad for jeg har ringet til DinGæld.

Jacob Abed

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Ok behandling hvor ens rådgiver som David har været på min side fra starten og fik lavet aftaler på min vegne med halvdelen af mine kreditor men nu ser jeg at tingene begynder at se lyst ud for enden af tunnelen tak for kampen David.

Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Susanne Blaaberg

26. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kompetance og Troværdige


Kan kun varmt anbefales. Står du et sted i dit liv, hvor økonomien har væltet din hverdag. Så er du kun et opkald fra. Du møder kompetente forstående hjælpende medarbejder.


DinGæld har virkelig været med til at give mig troen på, at lyset er forude. Tak for jer DinGæld og især Simon H.

Thomas

28. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kontaktede DinGæld for snart 2,5 år siden, da jeg havde læst positive anmeldelser af dem her på TrustPilot.

De har i den grad hjulpet med at spare mig for en masse renter og besparelser på slutgælden. De har været en kæmpe hjælp til at jeg snart kan se en ende på tingene og at jeg kan komme ud af RKI.

Vicktoria

26. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har efter et dårligt lejlighedskøb været i en årelang negativ økonomisk spiral, som til sidst blev helt uoverskuelig. Jeg kontaktede DinGæld og var så heldig at få Mads.


Jeg har været i et samarbejde med DinGæld i et par år, og i den periode har Mads forhandlet bedre aftaler end jeg nogensinde kunne håbe på - og det er den største årsag til at vi i dag har kunnet afslutte vores samarbejde.


Idag forlader jeg Mads og dermed DinGæld med ro i min økonomi, en opsparings konto, en godkendelse til køb af ny bolig i banken, et nyt penge mindset og RKI fri!

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Heidi

16. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp

Hej :-)

Jeg er så glad for jeg fandt DinGæld har hjulpet mig så meget og gjort et stort stykke arbejde med gode aftaler det så sort ud men nu kan jeg se en ende på det snart og gæld fri kunne ikke have gjort det uden Kenie tusind tak for dit store stykke arbejde og hvis der har være problemer har Du altid hjulpet :-) kan ikke takke dig nok jeg vil helt klart anbefale din gæld til andre der har problemer jeg er ked af jeg ikke fandt din gæld før :-)

Mvh Heidi

Alpay

15. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fik anbefalet DinGæld af en kammerat og hold da op en service jeg fik. De kunne desværre ikke hjælpe mig da vores sag var indviklet og de kunne ikke gøre ret meget og ikke ville have jeg skulle bruge penge på deres service pga de ikke kunne hjælpe i vores situation. En kæmpe tak for at Simon som jeg snakkede med ville bruge tid på at svare på mine spørgsmål forklare mig angående vores sag. Jeg kan kun sige virkelig professionel arbejdet og at ærlige mennesker.