Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Thomas Hansen

14. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har med glæde afsluttet et rigtigt godt samarbejde.

Da jeg kontaktede dem, var min gæld så stor at jeg ikke kunne overskue den. Takket være DinGæld, er jeg i dag, efter 2 år og 6 mdr. gældsfri. Har derfor fået et kæmpe overskud i hverdagen. 1001 tak for jeres hjælp, og jeg kan kun anbefale jer til andre, i samme situation.

Maria

14. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tålmodighed & respekt

Mødt af tålmodighed: alle spørgsmål bliver besvaret - og hvis det er nødvendigt så bliver det forklaret igen og igen, indtil evt. usikkerheder er afklaret.

Mødt af lydhørhed: mulighed for at forklare sig og stille spørgsmål uden at blive afbrudt eller føle sig dum, fordi man ikke kan alle fag-termerne - der er det ekstra rart altid at kunne ringe op til DinGæld og få “oversat” til almindeligt, forståeligt sprog!

Mødt af venlighed: Føler sig altid velkommen ved kontakt til DinGæld - uanset hvem der besvarer telefonen, eller ved mail-kommunikation med rådgiver.

Mødt af respekt: Ingen nedladende attitude, hvor man bliver set ned på, fordi man er kommet i en træls livssituation! Når vi ikke selv kan se vejen ud, er det rart med en ledestjerne!

Max Lindgreen

I mandags

Trustpilot 5 stjerner

...Jeg har været der i ca 6 år og om 2 år er familien gældfri. Det har været et langt træk, men absolut det hele værd med hjælp fra DinGæld og vi har hele tiden ikke manglet noget. Vi har haft til forskellige forhøjelser. Så derfor et rigtigt godt råd til dig der gerne vil på fode igen og af med gælden, gør dig selv en kæmpe tjeneste. RING TIL DINGÆLD SNAK MED DEM OG FÅ ET GODT RÅD. DET KOSTER IKKE NOGET. PRØV DET. DU VIL BLIVE OVERRASKET OVER HVOR FLINKE MENNESKER DU KOMMER TIL AT SNAKKE MED. Vi fortryder ikke!!!!!

Pernille

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har fået en rigtig god behandling af DinGæld. De hjalp mig med at få styr over kreditorer og fik indgået gode aftaler med kreditorer og til afdrag der kunne overholdes. Kan kun give de varmeste anbefalinger til at benytte DinGæld

Michelle Spenner

27. maj 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg vil klart anbefale DinGæld hvis det hele sejler og du ik kan finde overblikket. Jeg er yderst glad for jeg tog mig sammen. Har fået en mega sød rådgiver Amir, som er der for en og som hjælper alt hvad han kan. Han opdatere mig løbende og jeg er med i aftaler der laves mm. Klart pengene værd!

Morten Neis

26. marts 2021

Trustpilot 4 stjerner

Jeg meldte mig ind hos dem via reklame fra Facebook da jeg havde gammel uoverskuelig gæld jeg bare længe havde ladet stå til, de har hjulpet mig hele vejen igennem med at få udfyldt ansøgning om gældssanering. Var en stor hjælp for mig med den hjælp og vejledning til hvor jeg nu er nået til og kan se mig som gældfri om 5 år.

Anne Louise Pedersen

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Så meget pengene værd.

Super god service og virkelig et godt stykke arbejde der bliver gjort på ens vegne. Jeg er super meget tilfreds med det samarbejde.

Vibeke

9. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super godt tilfreds


For et par år siden kontaktede jeg DinGæld. Min økonomi lå i ruiner, gik rundt med konstant ondt i maven og jeg kunne ikke sove om natten.


Min empatiske og meget dygtige rådgiver Kenie har hele tiden stået klar med vejledning og opbakning. Det har haft stor betydning for mig.


Kan give DinGæld de bedste anbefalinger. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg valgte dem til at hjælpe mig ud af min gæld. De er de bedste.

Sine Lundager Pedersen

25. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

En super dejlig og en kanon behagelig samtale over telefonen. Kanon god service og rådgivning samt de lytter til en. Kan hjælpe den som ikke selv har styr på tingene.