Helle Stig

31. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld

Efter to år med hjælp fra Dingæld, ser fremtiden virkelig lys ud.

Jeg sov dårligt om natten, tænkte konstant på penge og bankkonti, havde ondt i maven omkring den 1. hver måned og kunne slet ikke finde hoved og hale i min gæld.

Vi har fået overblik, der er lavet flotte aftaler med kreditorerne og vi er blevet vejledt og har mødt forståelse hele vejen igennem. Alexander Jacobsen er en fantastisk rådgiver, han er hurtig til at svare på beskeder, han er ærlig og en kæmpe hjælp, da det hele så sort ud. Kan kun give min varmeste anbefalinger.

Tanja

15. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Evig taknemlig

DinGæld har hjulpet mig af med mavepinen over udbetale regninger og en gæld der bare steg! Jeg er så taknemlig for den hjælp og rådgivning jeg har modtaget - og over at min gæld er afbetalt om ganske kort tid. Jeg vil give min varmeste anbefaling om at få hjælp af DinGæld hvis ens egen gæld blevet uoverskuelig. 5 stjerner herfra ⭐️

Inge Schmidt-Rasmussen

18. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk hjælp til at gå gang i…

Fantastisk hjælp til at gå gang i gældssanering. Tusind tak Henrik.

Frederik Pyndt Jensen

30. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Super hjælpsomme!

Super hjælpsomme!

Fik virkelig sat styr på min økonomi!

Claus Kortesen

24. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 24. marts 2022

virkelig god

Min oplevelse af din gæld har været særdeles positiv og brugbar. Dialogen har været præget af tryghed, tillid og forståelse ligesom det faglige niveau har været en step-by-step hjælp, hvor det svære er blevet lettere. Nu kører alt regelmæssigt og let. Der er gode aftaler og styr på det hele. Rådgiverne har overtaget dialogen med kreditorerne, så jeg har frihed til at bruge min tid og mine kræfter på andet. Samtidig er der regelmæssig fremgang i afviklingen.

Jeg kan i høj grad anbefale din gæld.

marie bjoll vestergaard

25. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kan anbefales

God hjælp og støtte til en svær ting. Behagelig og rar service.

Katharina Nielsen

25. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

1000 stjerner herfra

Hold da op, jeg kan slet ikke få armene ned af bare begejstring. Jeg havde forventet at jeg først var færdig til april 2022 men er allerede færdig december 2021.

Jeg har været så glad for jeres hjælp, godt nok har jeg skiftet rådgiver meget i løbet af de 4 år, men hver en af jer har sat sig ind i min sag inden jeg nåede at skrive en besked. Men i har altid været hurtig om at svare tilbage og følge op omkring mine spørgsmål.

Tusind tak for jeres hjælp jeg kan kun varmt anbefale jer til andre

Dorthe

24. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Da jeg tog skridtet til at kontakte…

Da jeg tog skridtet til at kontakte DinGæld for hjælp i en situation, som af mange personlige årsager og tragedier havde vokset mig over hovedet, var det med bævrende hjerte og uvished om det var det rigtige valg.

Det var absolut rigtigt - jeg har fra dag 1 fået den mest professionelle hjælp, råd, vejledning. De har overtaget alt omkring kreditorer, gældsaftaler mm.

De har fået lavet aftaler som alle er blevet overholdt, men kreditorerne har været svære at danse med, da deres renter blev til større renter og renter på renter - så det tilsidst var umuligt at se lyset for enden af tunnellen.

Selvom der gennem de sidste 4 år har været 3 rådgivere inde over min sag, har jeg altid følt mig taget godt af, og de vidste hver især når de overtog sagen, hvad det handlede om, og kunne give samme ro og overblik for mig, og har gjort alt det bedste for mig i deres forhandlinger med kreditorerne.

Det sidste års tid har der været indledt gældssanering, som i dag er afsagt dom i, og jeg har med DinGæld fået gældssanering, og dermed en afslutning på min sag, som nu gør jeg kan leve og trække vejret igen, imens jeg med et lille beløb bliver helt gældfri inden for de næste 3-5 år.

Tusind tak og jeg vil til hver en tid anbefale DinGæld hvis nogle skulle komme i gældsproblemer af en hver art!

Venlig hilsener og tak for samarbejdet

Dorthe Hansen

Maria

9. februar 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kæmpe anbefaling.

Jeg kom i kontakt med DinGæld i 2017, da jeg ikke længere havde overblik over min økonomiske situation. Det var en kæmpe lettelse at jeg kunne fralægge mig “ansvaret”, og lade min rådgiver stå for forhandlinger med kreditorerne, betaling osv. Jeg har igennem hele mit forløb fået en god behandling, min rådgiver har været tilgængelig, hurtigt svar og god service. I dag er jeg gældfri og det er takket være DinGæld. Jeg kan kun anbefale dem, hvis du gerne vil have hjælp til din økonomiske situation.

Dennis

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp

Fantastisk virksomhed som var til stor hjælp for mig, for at komme ud af min gæld.

De klarer alt for én, så ingen breve, mails eller andre opkrævninger og er gode til at holde en opdateret med hvormeget restgæld man har tilbage.

Kan kun anbefales.