Emil Lorentz Larsen

17. august 2021

Trustpilot 5 stjerner

Glad og lykkelig igen

Jeg havde noget glæd jeg troede jeg kunne afvikle selv stille da der skete nogle uforsete ting i min tilværelse. Og langsom hobede det sig bare op og blev mere og mere uoverskueligt. Jeg har presset ogg holdte mine følelser indenfor jeg troede hele tiden at jeg sagtens kunne klare det, men nej den realitet var væk. Så faldt jeg over DinGæld på nettet og kontaktes dem. Det er den bedste beslutning jeg har gjort. De har virkelig givet mig min glæde og hverdag tilbage. Jeg sover ikke dårligt mere ellee skal tænke på om man kan leve resten af måneden. De har virkelig hjulpet mig igennem en svær tid og jeg har kun ros til dem for den indsats de har gjort for. Kan kun varmt anbefale dem og deres arbejde.

Dina Kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale DinGæld. Jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi. Jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter.

Sine Lundager Pedersen

25. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

En super dejlig og en kanon behagelig samtale over telefonen. Kanon god service og rådgivning samt de lytter til en. Kan hjælpe den som ikke selv har styr på tingene.

Roland Schmidt

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

En stor lettelse i mit liv...det har givet mig glæden for verden tilbage...ville for alt ønske at kunne klare det selv...men når beslutningen er taget blev det hele bare lettere.

Annette bystrup Larsen

1. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

Super professionelle og godt forløb

Vil helt bestemt anbefale DinGæld til at hjælpe med økonomien. De er super professionelle og fortæller dig om hvordan din sag forløber. Min verden er helt omvendt ved at være blevet gældfri

Kjartan Steinar Lorange

12. april 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kæmpe god service og en næsten gældfri kunde !


Jeg har været i samarbejde med DinGæld med rådgiver Simon i lidt over 1 år nu. Alt jeg har om det at sige er positivt, nu er det vores sidste måned ind til jeg er helt gældfri!!


Simon har været virkelig flink på rådgivning og vejledning, og behagelig at snakke med. Jeg kan kun anbefale til dem som har brug for hjælp med at få styr på sin økonomi at tage fat i DinGæld og få dem til at hjælpe!


Ene som jeg synes at mangler, er at man kan følge med på MinSide hvordan ens sag går , hvor meget man har betalt og hvor meget man har tilbage af hver gæld. Ellers er jeg 150% fornøjet !

Michael Breuner

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem DinGæld indtil videre fået aftaler igennem med de fleste af kreditorerne og håber at fremover at få de sidste i hus og få et overblik når min gæld er væk.

Karsten Sørensen

5. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi er osse lige startet vi har været godt tilfreds med vores rådgiver ringer altid hurtigt tilbage når vi beder om det

Vibeke

9. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super godt tilfreds


For et par år siden kontaktede jeg DinGæld. Min økonomi lå i ruiner, gik rundt med konstant ondt i maven og jeg kunne ikke sove om natten.


Min empatiske og meget dygtige rådgiver Kenie har hele tiden stået klar med vejledning og opbakning. Det har haft stor betydning for mig.


Kan give DinGæld de bedste anbefalinger. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg valgte dem til at hjælpe mig ud af min gæld. De er de bedste.

Louise Tønning-Sørensen

17. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk

Jeg havde brug for DinGælds hjælp og det fik jeg i den grad. Jeg kan slet ikke takke Mads nok for den hjælp, vejledning og støtte jeg har fået af ham i den tid det stod på. Han har kæmpet med næb og kløer for at hjælpe mig, helt fra starten og her efter 5 år med (stor ) gæld, kan jeg nu kalde mig 100 % gældsfri. Det er godt nok en vild og lidt underlig følelse.


Jeg har altid kunne ringe til Mads hvis jeg var i tvivl om noget og det giver i sig selv en tryghed uden lige. Nu vil jeg videre i mit nye gældfri liv og jeg glæder mig.


Står du i økonomiske problemer der er steget dig over hovedet, så giv DinGæld et kald, du vil ikke fortryde.