Jesper Vestergaard

13. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super god service og behagelig personale at snakke med

Rasmussen

23. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Min oplevelse med DinGæld, har været fantastisk! Stod i en rigtig møg situation tilbage i 2018, med en nyfødt på armen - jeg valgte at tage kontakt og nu 2 år senere, er jeg snart ved at være færdig med gælden.


DinGæld har været super søde at tale med, og hurtig at komme i kontakt med både telefonisk men også per mail. Jeg kan altid få fat i min gældsrådgiver hvilket giver mig tryghed, så jeg ikke skal snakke med flere forskellige.

Heidi Strøm Mortensen

29. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tak for hjælpen. Vores kreditor tog r**** på os, men DinGæld overtog og i dag har vi en betalingsaftale, og efter vores sag er overgået til et andet firma end den oprindelige kreditor, så er der ro på.

Lena

16. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

De er rigtigt dygtige derinde, og er nemme at få fat i. De er god til at have løbende kontakt og er ikke særlige dyre, at have som gældsrådgiver. De er gode til at sige, at man ikke skal sætte flere penge af end man kan overleve.

Thomas Hansen

14. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har med glæde afsluttet et rigtigt godt samarbejde.

Da jeg kontaktede dem, var min gæld så stor at jeg ikke kunne overskue den. Takket være DinGæld, er jeg i dag, efter 2 år og 6 mdr. gældsfri. Har derfor fået et kæmpe overskud i hverdagen. 1001 tak for jeres hjælp, og jeg kan kun anbefale jer til andre, i samme situation.

Kim Petersen

2. juli 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds med DinGælds håndtering af min gæld og forhandlinger så jeg kan slappe af og fokuser på mit arbejde i stedet. De sørger for betalinger og forhandlinger og jeg sørger for at overføre et fast beløb. Ingen stress, meget dejlig følelse i kroppen. Glæder mig til den dag de siger jeg kan blive gældfri

Roland Schmidt

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

En stor lettelse i mit liv...det har givet mig glæden for verden tilbage...ville for alt ønske at kunne klare det selv...men når beslutningen er taget blev det hele bare lettere.

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Vicktoria

26. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har efter et dårligt lejlighedskøb været i en årelang negativ økonomisk spiral, som til sidst blev helt uoverskuelig. Jeg kontaktede DinGæld og var så heldig at få Mads.


Jeg har været i et samarbejde med DinGæld i et par år, og i den periode har Mads forhandlet bedre aftaler end jeg nogensinde kunne håbe på - og det er den største årsag til at vi i dag har kunnet afslutte vores samarbejde.


Idag forlader jeg Mads og dermed DinGæld med ro i min økonomi, en opsparings konto, en godkendelse til køb af ny bolig i banken, et nyt penge mindset og RKI fri!

Mike

1. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Det er det bedste jeg har gjort i mange år. Min økonomi var væltet og nattesøvnen dårlig. Tog kontakt til DinGæld og fik Mads som rådgiver. Han har skabt overblik og forhandlet renterne betragteligt ned og rentestop på mange af kreditorerne. Jeg har nu fået styr på det og har selv overtaget igen. Mange anbefalinger herfra.