Jesper

2. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har de sidste 2,5 år benyttet…

Jeg har de sidste 2,5 år benyttet Dingæld til at administrere en gæld jeg havde fået bygget op.

De har altid været der for mig når jeg har haft spørgsmål og andet.

Min rådgiver Kenie har været super god. Fået forhandlet der hvor der har været muligt at forhandle. Så alt i alt stor ros til dem og stor tilfredshed her fra.

Jens Christian

28. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 28. juni 2022

Over 300000 skåret af og gældfri om 5 år

Din gæld hjalp mig med at forhandle over 300000 af min gæld. Lavede aftaler så jeg har ro i hovedet og ikke skal bekymre mig mere. Gældfri om 5 år

Dennis

29. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt forløb med Simon

Jeg har haft et rigtig godt forløb med Simon. Simon har været god til at forhandle med mine kreditorer, og sparet mig for mange penge, So Fare! Man føler sig prioriteret hos Dingæld.

Kun rosende ord herfra! Helt klart en anbefalingsværdig virksomhed, hvis man har brug for hjælp, til at få styr på sine kreditorer.

Dennis Meyer

25. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg havde en kreditor der havde sendt…

Jeg havde en kreditor der havde sendt en rykker, og så bliver man jo ramt af bankende hjerte, svedeture og manglende søvn. Jeg har jo en aftale med DinGæld, de kunne så fortælle at “der er styr på sagerne og du skal ikke bekymre dig”! Giver et lynhurtigt overblik og aftaler der er indgået. Tusind tak til DinGæld for at give mig ro i hjertet og natteroen tilbage. (Er gået fra en gæld på 1.1 mill til nu omkring 500k på 3 år!)

Jakob

29. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan klart anbefales!

Utrolig behagelig samtale med Simon! Der hersker ingen tvivl om hans kompetencer. Jeg fik super gode råd med på vejen, og vil aldrig tøve med at ringe igen. Dejlig konstruktiv og lærerig samtale.

Tanja

4. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk professionelt

Efter lang tids overvejelse kontaktede jeg DinGæld og fik en meget behagelig snak med Mads, som fra start gav mig en følelse af at jeg var i trygge hænder. Vi fik en aftale på plads og jeg skulle (selvfølgelig) udfylde og sende ind.

Der kom hurtigt gang i aftalerne og der gik ikke mere end et par måneder så var de første kreditor betalt ud. Her lidt over 1 år efter første samtale, står jeg nu med blot 3 kreditorer tilbage ud af 10+ hvoraf de sidste 2 forventes at være betalt ud i løbet af dette år. Det er mega fantastisk og verdens fedeste følelse!

Hele forløbet igennem har Mads og Joakim (mens Mads var væk) været klar på telefon og beskeder og har besvaret alle spørgsmål jeg nu måtte have. Fra start har jeg haft fuld tillid til at overlade mine penge i deres hænder.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og ikke mindst til at blive gældfri :-)

Christian Andersen

16. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bad dem om hjælp for små 3 år siden

Bad dem om hjælp for små 3 år siden, hvor jeg fik tildelt Simon Haslev som gældsrådgiver.

Alt var uoverskueligt for mig, og min hverdag var virkelig dårlig.

Efter 1 enkelt opkald, overtog Simon hele styren, og det har aldrig været nemmere.

Han kontaktet alle mine kreditorere og lavet gode aftaler med dem.

Han infomere mig løbende om status på de forskellige kreditorer.

Kort fortalt, så er det en fantatisk service de yder.

Susanne lydix

28. februar 2022

Trustpilot 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun anbefale DinGæld

Dian har givet mig meget hjælp og vejledning i min sag og jeg ville ikke være kommet så langt uden.

Så 5 store stjerner fra mig

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne L

Dina Gelbach

8. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan varmt anbefales

Jeg fik at opkald for at snakke om min situation og se hvad vi kan gøre. Jeg fik gratis rådgivning i en halv time. Jeg kan varmt anbefale dingæld. De er meget menneskelige og brugte tid på at svare på alle mine spørgsmål.

Heidi

11. november 2021

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 11. november 2021

Fantastisk hjælp :-)

Hej Din Gæld/ Kenie :-)

En god gave til aften :-D Så kom dagen kan kalde mig gæld fri takket være kenie og hans fantastiske samarbejde og hvis der har været nået har du altid været der kan ikke takke dig nok, håber virkelig hvis der andre der har problemer så ring til din Gæld det eneste minus er at jeg ikke fandt din Gæld før i forstår virkelig en så selvom gæld ser sort ud er der lys for enden af tunnelen med din gæld ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 10 ekstra Stjerner herfra :D de bedste hilsner Heidi :-D