Kåre

9. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning for min Økonomi

Tilbage i starten af 2020 der var jeg ansat i et firma, som desværre gik konkurs, jeg har inden da stiftet mig en del gæld, hvilket så betød at jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne betale kreditorer de penge som de skulle have. Jeg overvejede kraftig at melde mig ind i Luksusfælden, men havde det stramt med at jeg skulle i TV, så jeg begyndte at søge alternative ting. Der gik ikke lang tid før jeg fandt DinGæld. Efter en del tøven, så ringede jeg dem op for at høre om de kunne hjælpe mig, jeg frygtede at jeg ville blive kaldt alt mulige grimme ting og at jeg ville blive udstillet, dette skete overhovedet ikke!

Da jeg ringede ind, fik jeg kontakt med Simon Haslev, han forklarede mig på en hel behagelig måde hvordan og hvorledes han og DinGæld kunne hjælpe mig, ved at betale mine kreditorer og lave aftaler med dem, så de fik deres penge, og jeg stadig havde penge til mad og strøm osv.

Under hele forløbet har der været god kontakt mellem Simon og jeg, og hver gang jeg har haft spørgsmål, så har han ikke tøvet med at svare, og gerne med lidt humor, hvilket er mega fedt!

Nu står jeg her, snart 3 år har de hjulpet mig, og jeg er snart gældsfri! Under hele mit forløb har jeg haft Simon Haslev som min rådgiver, og det har lykkedes ham at lave aftaler og sparer mig for renter osv. Det bliver helt ærgeligt at jeg snart er færdig med dem, da man virkelig får en behagelig oplevelse hver eneste gang man ringer ind til dem.

En af de bedste ting ved DinGæld er at du får en personlig rådgiver fra du henvender dig til du er færdig.

Osman

4. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har kun opleveret god behandling og…

Jeg har kun opleveret god behandling og fået en rigtigt godt hjælp med at få styr på mit økonomi, er mega glad for at jeg har valgt dem!

Michael Schiøtte

18. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har truffet nogle dårlige beslutninger

Har truffet nogle dårlige beslutninger, fik optaget en masse dyre lån. Kontaktede dingæld som tog sagen. Simon Haslev min gældsrådgiver har varetaget og varetager stadig alt kontakten til mine kreditore osv. KAN VIRKELIG ANBEFALES hvis man skylder penge og gerne vil ha professionel hjælp

Marianne Josefsen

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har kun positivt at fortælle om din…

Har kun positivt at fortælle om din Gæld. De har været en stor hjælp og de var i stand til at få nogle gode betalingsaftaler etableret for mig og i dag 7 år efter er jeg gældfri og meget lettet . Kan kun anbefale at søge hjælp hos Din Gæld såfremt man har brug for hjælp til en ny start.

Keld Pedersen

26. oktober 2022

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 28. oktober 2022

Har været kunde i flere år med god…

Har været kunde i flere år med god kommunikation så fik vi ny rådgiver så d walede kommunikationen når vi ringer bliver der aldrig ringet tilbage hvis vi skriver kan der gå op til flere dage før vi hører noget vi hører ikke noget om vores sag

Efter denne anmeldelse blev jeg ringet op og blev lovet bedre og hurtigere kommunikation det er godt

Rasmus Pedersen

29. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning!

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Dingæld og jeg må sige at jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Ærlige og dygtige mennesker der har sparet mig for en stor sum penge og forhandlet nogle lukrative aftaler på plads!

Jeg havde fornøjelsen af Mads og han var simpelthen så professionel og samtidig menneskelig i hele processen, tusind tak for en god oplevelse og kæmpe anbefaling herfra.

Lene plöger sørensen

26. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Uovertruffen virksomhed

En virksomhed der går ind for at give deres kunder den allerbedste kundeservice, og hvor man som kunde virkelig får værdi for pengene.

Jeg har brugt din gæld i flere år. Jeg har altid fået svar på spørgsmål jeg måtte have. Og jeg kan give dem de allerbedste anbefalinger og jeg giver dem helt sikkert max +++++

Martin Christensen

8. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld kan anbefales

Jeg har brugt DinGæld i lidt over et halvt år. Vi var nået til et punkt hvor vi ikke kunne overskue situationen længere. Og gæld forskellige steder med rykkere og ting vi ikke kunne betale var faktisk rart at smide fra sig i en periode så vi kunne få styr på vores liv igen. De har gjort en del for at få lidt bedre aftaler i hus til de forskellige kreditorer, ikke dem alle, det som de siger, det tager noget tid at få aftalerne i hus. Men lidt rentestop og nedsatte ydelser fik de igennem til os.

Kan man ikke længere overskue sine kreditorer og trænger til en pause eller lidt hjælp, så er det helt sikkert det værd at snakke med dem om det. Vær dog lidt forberedt på lidt is i maven i den første tid, for kreditorerne holder jo ikke op med at kontakte en. Der er det bare rart at sende sorteper videre til dem.

Det er meget troværdige folk jeg har snakket med, og de lever stadig op til min tillid til dem.

Inge Schmidt-Rasmussen

18. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk hjælp til at gå gang i…

Fantastisk hjælp til at gå gang i gældssanering. Tusind tak Henrik.

Jonas Søndergård Nielsen

20. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kan helt klart anbefales.

Jeg har haft Simon Haslev som rådgiver, og vi har haft en rigtig god dialog og godt samarbejde. Kan helt klar anbefale ham og firmaet.