Mette Denis

13. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med DinGæld, jeg har en rigtig god rådgiver (Simon), som er rigtig god at snakke med om min økomomiske situation som var kørt helt i hårdknude for mig, og han har hjulpet mig rigtig meget.

Rasmus Andersen

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service. Har hjulpet mig med at spare mange penge. Luksusfælden uden at udstille sig selv på tv.

Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Vivi Kopp Pedersen

18. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Det er det bedste jeg har gjort.


Jeg var meget flov over at jeg var havnet i med gæld jeg ikke ku overskue at betale. Jeg læste så om DINGÆLD på nettet og jeg gik i lang tid før jeg endelig tog mod til mig og ringede til dem. Jeg fik en gratis og uforpligtende samtale, men var ikke i tvivl om at de sku hjælpe mig. Og det har de så sandelig gjort. De fik lavet nogle super gode aftaler med mine kreditorer, det havde jeg aldrig selv ku ha gjort. Så igen.... det er det bedste jeg har gjort.

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Astrid

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Uden DinGæld, skulle jeg ikke have klaret det hele selv. Har fået all den support, jeg har brug for. Kan endelig slappe af :)

Bjarne Christensen

26. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Hjælp ud af din gæld

Jeg kan kun anbefale firmaet DinGæld. De har hjulpet mig i en periode med at få styr på min gæld, som var kørt lidt af sporet. Det har været et rigtig godt samarbejde og god information hele vejen. Så kan kun anbefales. Super super super godt mvh. Bjarne

Jacob Abed

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Ok behandling hvor ens rådgiver som David har været på min side fra starten og fik lavet aftaler på min vegne med halvdelen af mine kreditor men nu ser jeg at tingene begynder at se lyst ud for enden af tunnelen tak for kampen David.

Anne Louise Pedersen

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Så meget pengene værd.

Super god service og virkelig et godt stykke arbejde der bliver gjort på ens vegne. Jeg er super meget tilfreds med det samarbejde.