Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Roland Schmidt

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

En stor lettelse i mit liv...det har givet mig glæden for verden tilbage...ville for alt ønske at kunne klare det selv...men når beslutningen er taget blev det hele bare lettere.

Louise

26. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontaktede DinGæld, da min økonomi begyndte virkelig at sejle og jeg ikke længere kunne sove for at få råd og hjælp! Må ærligt indrømme jeg er blevet meget mere glad nu, sover bedre og har aldrig haft mere ro på min økonomi som jeg har nu!


Og min rådgiver er så behagelig at snakke med og svare hurtigt hvis der endelig er spørgsmål! Igen har aldrig haft mere ro på som jeg har nu :)

Astrid

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Uden DinGæld, skulle jeg ikke have klaret det hele selv. Har fået all den support, jeg har brug for. Kan endelig slappe af :)

Kim Andersen

21. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Efter en total fejlslagen arbejdsskadessag, var vi kommet derud, hvor vi ikke kunne bunde. Vi henvendte os til DinGæld, som siden har varetaget vores interesser yderst tilfredsstillende. Vi er sluppet af med utallige opkald, rykkere m.v. Stor kredit til Jannick, vi er dybt taknemmelige over hans professionelle indsats, som har sparet os for mange bekymringer. TAK.

Dina Kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale DinGæld. Jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi. Jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter.

Av

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Har kun haft rigtige gode oplevelser hos DinGæld de er altid venlige og ringer altid tilbage De har fuldstændig styr på deres ting og har følt mig i så trygge hænder kan kun anbefale dem.

Thomas

28. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kontaktede DinGæld for snart 2,5 år siden, da jeg havde læst positive anmeldelser af dem her på TrustPilot.

De har i den grad hjulpet med at spare mig for en masse renter og besparelser på slutgælden. De har været en kæmpe hjælp til at jeg snart kan se en ende på tingene og at jeg kan komme ud af RKI.

Karsten Sørensen

5. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi er osse lige startet vi har været godt tilfreds med vores rådgiver ringer altid hurtigt tilbage når vi beder om det

Heidi Hansen

4. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har lige opstartet, og er indtil videre godt tilfreds med opstarts forløbet, de har indtil videre været rigtigt flinke og når de har sagt noget er det også blevet gjort, en enkel gang kunne jeg ikke komme igennem til min rådgiver, men så kunne Mads svare på mit spørgsmål.