En kvinde og en mand, der hopper med penge i hænder

Et nyt år er for mange lig med nye tider og nytårsforsæt. Måske har du et ønske om at tabe dig, begynde at dyrke motion eller stoppe med at ryge? Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med – til gengæld står vi klar og til rådighed, hvis dit nytårsforsæt handler om at få styr på din økonomi og blive gældfri. Der er vi nemlig helt på hjemmebane og ved, hvad vi taler om og gør. 


Det kan du selv gøre

1. Skab et økonomisk overblik

Hvor mange lån har du? Hvor stort er beløbet? Hvem er kreditor?

Hvis du har rykkerbreve og rudekuverter liggende, skal du åbne dem. Har du spørgsmål til dine lån, kan du kontakte dine kreditorer og få de nødvendige informationer.  Det er vigtigt at bruge de nødvendige kræfter på at få det fulde overblik, således du ved præcis, hvor meget du skal afvikle.


2. Læg et budget

Er der sammenhæng mellem dine indtægter og udgifter, eller bruger du flere penge, end du egentlig har til rådighed?  Med et budget kan du synliggøre om du har udgifter, som du rent faktisk godt kunne spare væk. Ryger du, drikker du meget sodavand, eller har du et abonnement til en avis eller streamingtjeneste, som du ikke bruger? Selvom beløbene måske kan virke små, tæller det alt sammen og kan bruges til at nedbringe din gæld.


3. Læg til side til store begivenheder og uforudsete udgifter

Ved du, at der kommer en barnedåb, konfirmation eller lignende indenfor den nærmeste fremtid, er det en god idé at lægge penge til side hver måned. På den måde sikrer du, at du ikke lige pludselig står med en stor udgift, som du ikke kan betale og er nødt til at låne til. Derudover er det en god idé at oprette en såkaldt nødopsparing, så du altid har penge til uforudsete udgifter.


4. Lav en madplan og planlæg dine indkøb

Du har måske hørt den før, men mange ugentlige ture i supermarkedet og impulskøb kan hurtigt løbe op. Vi anbefaler derfor, at du laver en madplan for hver uge og planlægger dine indkøb herefter. Måske er der også penge at spare på frokosten? Hvis du plejer at købe frokost på farten, kan du med fordel begynde at lave din madpakke hjemmefra og tage med.


Lad os hjælpe dig med at blive gældfri. Bestil en uforpligtende gældssamtale og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.
Bestil uforpligtende gældssamtalePrøv vores platform og overblik over din gæld

Vi oplever, at mange synes, det kan virke uoverskueligt at skulle starte ”rejsen” mod et gældfrit liv. Mange får af den grund ikke gjort noget ved deres problemer, eller vælger at udskyde dem til senere. Som en hjælp har vi derfor udviklet vores helt eget gældsunivers, som både indeholder en gældsguide, der beskriver, hvordan du kan forsøge at blive gældfri på egen hånd samt et budgetlægningsværktøj og et redskab til at få lavet en oversigt over dine gældsposter. For at få adgang til gældsuniverset, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsservice ”Tips til et gældfrit liv”, hvor du løbende vil modtage mails med gode råd og ideer til, hvordan du kan blive gældfri på den hurtigste, nemmeste og billigste måde. 

Har du ikke mod på at tage kampen op mod din økonomi og gæld på egen hånd, vil vi hos DinGæld naturligvis hellere end gerne hjælpe dig.Sådan hjælper vi dig

Vi hjælper tusindvis af danskere, der er endt i økonomiske problemer af den ene eller anden årsag, og som har brug for hjælp til igen at komme på rette kurs. Vi kan hjælpe dig med at få skabt et overblik over din økonomiske situation og dine gældsposter. Herefter vælger du, om vi fremover skal varetage gældsafviklingen for dig, eller om du selv har mod på det. Overlader du arbejdet til os, kan du mere eller mindre læne dig tilbage uden at skulle gøre noget. Vi tager nemlig kontakt til dine forskellige kreditorer og laver fordelagtige aftaler med dem, som vi sørger for bliver overholdt og genforhandlet. Det eneste, du skal gøre, er at indbetale et fast månedligt beløb til os, som vi i fællesskab bliver enige om. Pengene fordeler vi blandt dine kreditorer, så du bliver gældfri på den hurtigste og billigste måde.


Skal det være nu?

Vi har taget hul på et nyt år. Det er derfor et oplagt tidspunkt at viske tavlen ren og starte på en frisk. Hvis du er klar til at vinke farvel og gøre op med gamle og dårlige vaner, er vi mere end klar til at byde dig velkommen hos DinGæld. Din gæld vil kun vokse sig større, hvis du venter og ikke gør noget – ved ikke at gøre noget, udskyder du blot problemerne. 

Det er dog vigtigt, at du først og fremmest ser realiteterne i øjnene og er indstillet på, at det skal være nu. Man bliver ikke gældfri fra den ene dag til den anden, og vi ville lyve, hvis vi sagde, at det ikke til tider kan blive hårdt, da det i visse tilfælde vil kræve, at man laver om på nogle ting i sin hverdag for at kunne frigive penge til at nedbringe sin gæld. Til gengæld ved vi, at det er det hele værd, og at vores kunder er glade for, at de tog beslutningen om én gang for alle at få styr på den dårlige økonomi. 

Hvis du vælger at tage imod vores hjælp, vil det fjerne en tung byrde fra dine skuldre, og du vil slippe for en masse bekymringer. Du slipper for at skulle bekymre dig om rykkerbreve og opkald fra kreditorer, der ikke har fået deres penge – lyder det ikke skønt? Vi vil i hvert fald gøre vores allerbedste for, at du får din livskvalitet og -glæde tilbage og kan sove godt natten uden at skulle tænke på regninger og gæld.


Det er aldrig for sent - bestil en gældssamtale med det samme, så vi kan ringe dig op og hjælpe dig med at blive gældfri
Bestil uforpligtende gældssamtale