Klemens Jakobsen

19. oktober 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan kun på det varmeste anbefale…

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Din Gæld.

Marianne Josefsen

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har kun positivt at fortælle om din…

Har kun positivt at fortælle om din Gæld. De har været en stor hjælp og de var i stand til at få nogle gode betalingsaftaler etableret for mig og i dag 7 år efter er jeg gældfri og meget lettet . Kan kun anbefale at søge hjælp hos Din Gæld såfremt man har brug for hjælp til en ny start.

Kamilla Rasmussen

2. maj 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har været hos dingæld siden marts…

Jeg har været hos dingæld siden marts 2018. Jeg havde en gæld som var vokset mig op over hovedet. Jeg tog endelig springet og spurgte efter hjælp. Jeg startede med 21 kreditorer hvor en del af dem var videre givet til inkasso og herefter RKI. Målet her var at få betalt dem ud som jeg stod registreret i RKI for, og det var ret høje beløb. Jeg kom ud af RKI sidste år! Nu har jeg en restgæld på 13000kr og 1 kreditorer. Jeg er så taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Det har givet mig ro i maven, vedvidende at jeg har betalt et fast beløb, og min rådgiver klarede resten. Nu har jeg dags dato, i samråd med min rådgiver afsluttet forløbet da restgælden er så lav og jeg lige så godt kunne bruge de ekstra 595kr for medlemskab til at afvikle på gælden. Jeg er gældfri om 2 mrd.

Tusind tak til min første gældsråder Mads og til min anden, Alexander. Tak for jer.

Rikke Andersen

4. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Rasmus Pedersen

29. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning!

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Dingæld og jeg må sige at jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Ærlige og dygtige mennesker der har sparet mig for en stor sum penge og forhandlet nogle lukrative aftaler på plads!

Jeg havde fornøjelsen af Mads og han var simpelthen så professionel og samtidig menneskelig i hele processen, tusind tak for en god oplevelse og kæmpe anbefaling herfra.

Jonas Søndergård Nielsen

20. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kan helt klart anbefales.

Jeg har haft Simon Haslev som rådgiver, og vi har haft en rigtig god dialog og godt samarbejde. Kan helt klar anbefale ham og firmaet.

Torben Lind

4. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

En fantastisk hjælp

En fantastisk hjælp. Meget kompetente folk der sætter en ære i at hjælpe.

Har hjulpet med at afvikle min gæld. Hurtigt og effektivt

Osman

4. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har kun opleveret god behandling og…

Jeg har kun opleveret god behandling og fået en rigtigt godt hjælp med at få styr på mit økonomi, er mega glad for at jeg har valgt dem!

Jen A

1. april 2022

Trustpilot 5 stjerner

5 stjerner herfra

Din gæld har virkelig gjord en stor forskel for mig.

Min skønne rådgiver Simon har hjulpet mig på ingen tid at banke min gæld af..

Man kan altid komme i kontakt med dem hvis man har behov for det.

Super flink og rar at snakke sammen med.

Siden jeg har brugt min gæld har jeg fået styr på min økonomi.

Kan helt klart anbefales

Martin Christensen

8. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld kan anbefales

Jeg har brugt DinGæld i lidt over et halvt år. Vi var nået til et punkt hvor vi ikke kunne overskue situationen længere. Og gæld forskellige steder med rykkere og ting vi ikke kunne betale var faktisk rart at smide fra sig i en periode så vi kunne få styr på vores liv igen. De har gjort en del for at få lidt bedre aftaler i hus til de forskellige kreditorer, ikke dem alle, det som de siger, det tager noget tid at få aftalerne i hus. Men lidt rentestop og nedsatte ydelser fik de igennem til os.

Kan man ikke længere overskue sine kreditorer og trænger til en pause eller lidt hjælp, så er det helt sikkert det værd at snakke med dem om det. Vær dog lidt forberedt på lidt is i maven i den første tid, for kreditorerne holder jo ikke op med at kontakte en. Der er det bare rart at sende sorteper videre til dem.

Det er meget troværdige folk jeg har snakket med, og de lever stadig op til min tillid til dem.