Lone Kier Handberg

28. august 2020

Trustpilot 5 stjerner

Sidder man i uoverskuelig gæld og trænger til et forgyldt overblik og sparring/gode råd og vejledning kan jeg stærkt anbefale DinGæld.

Martin Rasmussen

26. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet

Må sige at jeg var ved at gå ned med stress over vores økonomi .da vi pludselig havnede på en indkomst og ikke anede hvad vi skulle gøre .så da jeg læste om dingæld på nettet var jeg ikke i tvivl længere. Så efter en samtale om tingene .blev det hele sat i system og det hele begyndte at lysne stress forsvandt og jeg kunne igen sove om natten uden spekulationer .selvom at det ikke er gratis at få hjælp så kan jeg kun sige at det er alle pengene værd .så herfra skal der lyde et kæmpe mæssigt tak for hjælpen uden jer ved jeg ikke hvor vi var endt

Pernille

4. marts 2020

Trustpilot 5 stjerner

Virkelig god kundeservice. De er altid til rådighed. Behagelige at snakke med og meget hjælpsomme.


Alle rådgiver klare det til ug+++++

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Tina Vilhelmsen

16. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi er bare så glade for at have fundet frem til DinGæld.


Vores rådgiver er hurtig og rigtig god til at hjælpe os og havde vi ikke taget vores valg med at få hjælp af DinGæld så var vi kommet meget længere ud og havde ikke set nogen form for udvej. Så vores store og taknemmelige tak går til DinGæld og deres medarbejdere som virkelig gør et kæmpe arbejde for at hjælpe os der er kommet så langt ud. Tusind tusind tak for det

Tilfreds kunde

25. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super rådgivning og mega professionelle firma.

Jeg kan kun varmt anbefale DinGæld, de tog min sag uden nogen problemer, de har forhandlet med mine kreditorer, og lavet vildt gode aftaler på mine vegne, de er dybt professionelle i deres håndtering og i deres tilbagemeldinger til mig, nu står jeg 3 år efter og er kun 4 måneder fra at være gældsfri! Tak til DinGæld og i særdeleshed Mads, jeg ville gi 100 stjerner hvis jeg kunne.

Mike

1. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Det er det bedste jeg har gjort i mange år. Min økonomi var væltet og nattesøvnen dårlig. Tog kontakt til DinGæld og fik Mads som rådgiver. Han har skabt overblik og forhandlet renterne betragteligt ned og rentestop på mange af kreditorerne. Jeg har nu fået styr på det og har selv overtaget igen. Mange anbefalinger herfra.

Kim Petersen

2. juli 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds med DinGælds håndtering af min gæld og forhandlinger så jeg kan slappe af og fokuser på mit arbejde i stedet. De sørger for betalinger og forhandlinger og jeg sørger for at overføre et fast beløb. Ingen stress, meget dejlig følelse i kroppen. Glæder mig til den dag de siger jeg kan blive gældfri

Kim Petersen Jakobsen

11. juni 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har brugt DinGæld gennem et par år. I den tid de har styret min økonomi i forhold til gæld kan jeg kun varmt anbefale dem. Alt i alt har de har rigtig godt styr på det og sparet mig for flere grå hår end jeg havde i forvejen :) :)

1000 tak for et fantastisk samarbejde og kan som sagt kun anbefale DinGæld hvis folk skal af med deres gæld

Jesper Vestergaard

13. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super god service og behagelig personale at snakke med