Heidi

16. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp

Hej :-)

Jeg er så glad for jeg fandt DinGæld har hjulpet mig så meget og gjort et stort stykke arbejde med gode aftaler det så sort ud men nu kan jeg se en ende på det snart og gæld fri kunne ikke have gjort det uden Kenie tusind tak for dit store stykke arbejde og hvis der har være problemer har Du altid hjulpet :-) kan ikke takke dig nok jeg vil helt klart anbefale din gæld til andre der har problemer jeg er ked af jeg ikke fandt din gæld før :-)

Mvh Heidi

Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Av

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Har kun haft rigtige gode oplevelser hos DinGæld de er altid venlige og ringer altid tilbage De har fuldstændig styr på deres ting og har følt mig i så trygge hænder kan kun anbefale dem.

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Kim Petersen Jakobsen

11. juni 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har brugt DinGæld gennem et par år. I den tid de har styret min økonomi i forhold til gæld kan jeg kun varmt anbefale dem. Alt i alt har de har rigtig godt styr på det og sparet mig for flere grå hår end jeg havde i forvejen :) :)

1000 tak for et fantastisk samarbejde og kan som sagt kun anbefale DinGæld hvis folk skal af med deres gæld

Jesper Vestergaard

13. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super god service og behagelig personale at snakke med

Alpay

15. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fik anbefalet DinGæld af en kammerat og hold da op en service jeg fik. De kunne desværre ikke hjælpe mig da vores sag var indviklet og de kunne ikke gøre ret meget og ikke ville have jeg skulle bruge penge på deres service pga de ikke kunne hjælpe i vores situation. En kæmpe tak for at Simon som jeg snakkede med ville bruge tid på at svare på mine spørgsmål forklare mig angående vores sag. Jeg kan kun sige virkelig professionel arbejdet og at ærlige mennesker.

Thomas

28. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kontaktede DinGæld for snart 2,5 år siden, da jeg havde læst positive anmeldelser af dem her på TrustPilot.

De har i den grad hjulpet med at spare mig for en masse renter og besparelser på slutgælden. De har været en kæmpe hjælp til at jeg snart kan se en ende på tingene og at jeg kan komme ud af RKI.

Fatima Haj

22. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds kunde

Jeg har været og er stadig glad for DinGæld, jeg har haft nogle gode kompetente rådgivere som har hjulpet min sag igennem og som står for al korrespondance med de forskellige kreditorer, så jeg ikke skal bokse med det.

Så tak for hjælpen

Dennis Meyer

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Med en personlig gæld på over 900.000 og en fuldstændig uoverskuelig talrække af kreditorer har DinGæld formået at skabe overblik og aftaler med samtlige kreditorer, 3 år med gode aftaler er gæld nede på 400.000! Benhårdt arbejde kræves! Altid imødekommende og realistiske! Tusind tak til især Mads!