Dina Gelbach

8. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan varmt anbefales

Jeg fik at opkald for at snakke om min situation og se hvad vi kan gøre. Jeg fik gratis rådgivning i en halv time. Jeg kan varmt anbefale dingæld. De er meget menneskelige og brugte tid på at svare på alle mine spørgsmål.

Nikolai Rørdam Hanberg

15. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

For ca 5 år siden tog jeg kontakt med DinGæld, da jeg havde en gæld og en masse kreditorer som jeg ikke var i en situation til at overskue.

Efter at have givet oplysninger om alle mine kreditorer, fik vi lavet et budget som gjorde at jeg kunne holde kreditorerne fra døren og jeg fik ro til at få styr på mig selv og mit liv.

DinGæld kan ikke udrette mirakler, så det har taget lidt tid, men da jeg så kom til lidt penge, hjalp DinGæld med at få forhandlet nogen gode aftaler på plads som gør at jeg idag har en post tilbage og som har gjort at jeg er ude af RKI og nu har en fremtid.

Så stor tak til Kenie for hans professionelle indsats og for hans store hjælp. Altid været behageligt at snakke med og altid følt mig forstået.

Nikolai Hanberg

Tanja

15. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Evig taknemlig

DinGæld har hjulpet mig af med mavepinen over udbetale regninger og en gæld der bare steg! Jeg er så taknemlig for den hjælp og rådgivning jeg har modtaget - og over at min gæld er afbetalt om ganske kort tid. Jeg vil give min varmeste anbefaling om at få hjælp af DinGæld hvis ens egen gæld blevet uoverskuelig. 5 stjerner herfra ⭐️

Birgit Andersen

12. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god gældsrådgivning

Da jeg for 3 år siden kontaktede Din Gæld for at for hjælp til uoverskuelig gæld oplevede jeg helt fantastisk hjælp og forståelse. Ingen nedgørelse kun positiv hjælp.

Først af gældsrådgiver Jannick og nu en helt fantastisk rådgiver i Simon. Tusind tak Din Gæld jeg kan nu se frem mod en lysere fremtid og forhåbentlig at blive gældfri om nogle år. I fortjener så meget 5 stjerner.

Lars Mathiesen

26. november 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale Din Gæld

Jeg kan varmt anbefale Din Gæld, til at hjælpe jer ud af en gældsspiral.

Jeg har i min situation fået rigtig god og loyal hjælp, og det har givet mig en hel anderledes styring over min gæld og min gældsafvikling

Rasmus Pedersen

29. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning!

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Dingæld og jeg må sige at jeg er meget tilfreds med oplevelsen. Ærlige og dygtige mennesker der har sparet mig for en stor sum penge og forhandlet nogle lukrative aftaler på plads!

Jeg havde fornøjelsen af Mads og han var simpelthen så professionel og samtidig menneskelig i hele processen, tusind tak for en god oplevelse og kæmpe anbefaling herfra.

Helle Stig

31. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld

Efter to år med hjælp fra Dingæld, ser fremtiden virkelig lys ud.

Jeg sov dårligt om natten, tænkte konstant på penge og bankkonti, havde ondt i maven omkring den 1. hver måned og kunne slet ikke finde hoved og hale i min gæld.

Vi har fået overblik, der er lavet flotte aftaler med kreditorerne og vi er blevet vejledt og har mødt forståelse hele vejen igennem. Alexander Jacobsen er en fantastisk rådgiver, han er hurtig til at svare på beskeder, han er ærlig og en kæmpe hjælp, da det hele så sort ud. Kan kun give min varmeste anbefalinger.

Torben

12. januar 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales

Leverer mere end op til forventninger, behagelige samtaler, får lavet aftaler med kreditorer, nedsættelse af renter, indfrielse aftaler mm,giver en ro og tryg hverdag, Simon Haslev kan varmt anbefales :)

Lene plöger sørensen

26. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Uovertruffen virksomhed

En virksomhed der går ind for at give deres kunder den allerbedste kundeservice, og hvor man som kunde virkelig får værdi for pengene.

Jeg har brugt din gæld i flere år. Jeg har altid fået svar på spørgsmål jeg måtte have. Og jeg kan give dem de allerbedste anbefalinger og jeg giver dem helt sikkert max +++++

Simon Lindstrøm Frederiksen

19. marts 2022

Trustpilot 4 stjerner

Jeg er fuldt ud tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds. Med den hjælp og behandling jeg har fået. Jeg har fået hjælp med og ligge en plan og har allerede nu fået ned barberet meget af min gæld og kan nu se en ende på det hele. Jeg har haft mads morbech og han har gjort det helt kanon.