Dina Gelbach

8. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan varmt anbefales

Jeg fik at opkald for at snakke om min situation og se hvad vi kan gøre. Jeg fik gratis rådgivning i en halv time. Jeg kan varmt anbefale dingæld. De er meget menneskelige og brugte tid på at svare på alle mine spørgsmål.

Simon Lindstrøm Frederiksen

19. marts 2022

Trustpilot 4 stjerner

Jeg er fuldt ud tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds. Med den hjælp og behandling jeg har fået. Jeg har fået hjælp med og ligge en plan og har allerede nu fået ned barberet meget af min gæld og kan nu se en ende på det hele. Jeg har haft mads morbech og han har gjort det helt kanon.

Lena

25. januar 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kan kun varmt anbefales!

DinGæld har virkelig hjulpet mig med at får bedre aftaler, og i det hele taget fået aftaler på plads.

Kan kun varmt anbefale at man starter et samarbejde med dem!

Lone Borup

19. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har godt forløb et godt forløb,og vil til…

Jeg har haft et godt forløb,og vil til hver en tid anbefaler dem

Lone Sloth Sørensen

23. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Bedste rådgivning

Jeg kan på det varmeste anbefale dingæld og min rådgiver Simon Haslev. Rigtig godt samarbejde og han har sparet os for mange penge, er altid venlig, behagelig og meget kompetent.

Tanja

4. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk professionelt

Efter lang tids overvejelse kontaktede jeg DinGæld og fik en meget behagelig snak med Mads, som fra start gav mig en følelse af at jeg var i trygge hænder. Vi fik en aftale på plads og jeg skulle (selvfølgelig) udfylde og sende ind.

Der kom hurtigt gang i aftalerne og der gik ikke mere end et par måneder så var de første kreditor betalt ud. Her lidt over 1 år efter første samtale, står jeg nu med blot 3 kreditorer tilbage ud af 10+ hvoraf de sidste 2 forventes at være betalt ud i løbet af dette år. Det er mega fantastisk og verdens fedeste følelse!

Hele forløbet igennem har Mads og Joakim (mens Mads var væk) været klar på telefon og beskeder og har besvaret alle spørgsmål jeg nu måtte have. Fra start har jeg haft fuld tillid til at overlade mine penge i deres hænder.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og ikke mindst til at blive gældfri :-)

Pernille T. S. Pedersen

12. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har kun oplevet god service fra de…

Jeg har kun oplevet god service fra de 3 medarbejdere vi nåede at være tilknyttet iden tid vi har samarbejdet om at vores gæld betalt ud ?

Det var især rart at blive mødt af en meget imødekommende og overhovedet ikke dømmende medarbejdere, da jeg endelig fik taget mig mod til at kontakte jer ?

Jeg har nævnt jer for andre, ved at være åbent omkring at vi har fået hjælp af jer, da vores bank ikke ville være en del af løsningen.

Marianne Josefsen

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har kun positivt at fortælle om din…

Har kun positivt at fortælle om din Gæld. De har været en stor hjælp og de var i stand til at få nogle gode betalingsaftaler etableret for mig og i dag 7 år efter er jeg gældfri og meget lettet . Kan kun anbefale at søge hjælp hos Din Gæld såfremt man har brug for hjælp til en ny start.

Katharina Nielsen

25. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

1000 stjerner herfra

Hold da op, jeg kan slet ikke få armene ned af bare begejstring. Jeg havde forventet at jeg først var færdig til april 2022 men er allerede færdig december 2021.

Jeg har været så glad for jeres hjælp, godt nok har jeg skiftet rådgiver meget i løbet af de 4 år, men hver en af jer har sat sig ind i min sag inden jeg nåede at skrive en besked. Men i har altid været hurtig om at svare tilbage og følge op omkring mine spørgsmål.

Tusind tak for jeres hjælp jeg kan kun varmt anbefale jer til andre

Dennis Meyer

25. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg havde en kreditor der havde sendt…

Jeg havde en kreditor der havde sendt en rykker, og så bliver man jo ramt af bankende hjerte, svedeture og manglende søvn. Jeg har jo en aftale med DinGæld, de kunne så fortælle at “der er styr på sagerne og du skal ikke bekymre dig”! Giver et lynhurtigt overblik og aftaler der er indgået. Tusind tak til DinGæld for at give mig ro i hjertet og natteroen tilbage. (Er gået fra en gæld på 1.1 mill til nu omkring 500k på 3 år!)