Dina Kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale DinGæld. Jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi. Jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter.

Jimmi starup

6. april 2021

Trustpilot 5 stjerner

Bestemt godt sted

Har fået hjælp til og samle min gæld og har kun oplevet god service og hurtig tilbagemelding og samtidig blevet behandlet som et menneske og ikke som et nr.

Kan var anbefale og tag kontakt til dem de nogen søde, hjælpsomme og meget professionel folk der sidder der inde.

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Annette bystrup Larsen

1. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

Super professionelle og godt forløb

Vil helt bestemt anbefale DinGæld til at hjælpe med økonomien. De er super professionelle og fortæller dig om hvordan din sag forløber. Min verden er helt omvendt ved at være blevet gældfri

Michael Breuner

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem DinGæld indtil videre fået aftaler igennem med de fleste af kreditorerne og håber at fremover at få de sidste i hus og få et overblik når min gæld er væk.

Kim Jensen

12. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds mand


Jeg er rigtig godt tilfreds med DinGæld jeg har kun positiv at sige om dem, der bliver gjort hvad der skal gøres så jeg er kommet langt efter jeg blev medlem af DinGæld.

Dennis Meyer

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Med en personlig gæld på over 900.000 og en fuldstændig uoverskuelig talrække af kreditorer har DinGæld formået at skabe overblik og aftaler med samtlige kreditorer, 3 år med gode aftaler er gæld nede på 400.000! Benhårdt arbejde kræves! Altid imødekommende og realistiske! Tusind tak til især Mads!

Fatima Haj

22. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds kunde

Jeg har været og er stadig glad for DinGæld, jeg har haft nogle gode kompetente rådgivere som har hjulpet min sag igennem og som står for al korrespondance med de forskellige kreditorer, så jeg ikke skal bokse med det.

Så tak for hjælpen

Sara Falkenberg

22. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk og professionel. De har hjulpet mig igennem de sidste 3 år med at blive gældfri og det har lykkes dem at komme i mål. De har forhandlet restgæld og renter ned med stor succes. Alle pengene værd.

Tina Thomsen

9. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

De er en god hjælp og de får en til at føle sig rolig og meget forstående. De tager sig af kreditorerne og forhandler på dine vegne og det giver en ro. For mit eget tilfalde har de hjulpet mig med at få mindre stress ud af min gæld. Det er det bedste jeg nogensinde har gjordt og har fået så meget ro på min hverdag.