Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Sine Lundager Pedersen

25. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

En super dejlig og en kanon behagelig samtale over telefonen. Kanon god service og rådgivning samt de lytter til en. Kan hjælpe den som ikke selv har styr på tingene.

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Rasmus Andersen

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service. Har hjulpet mig med at spare mange penge. Luksusfælden uden at udstille sig selv på tv.

Tina Thomsen

9. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

De er en god hjælp og de får en til at føle sig rolig og meget forstående. De tager sig af kreditorerne og forhandler på dine vegne og det giver en ro. For mit eget tilfalde har de hjulpet mig med at få mindre stress ud af min gæld. Det er det bedste jeg nogensinde har gjordt og har fået så meget ro på min hverdag.

Alpay

15. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fik anbefalet DinGæld af en kammerat og hold da op en service jeg fik. De kunne desværre ikke hjælpe mig da vores sag var indviklet og de kunne ikke gøre ret meget og ikke ville have jeg skulle bruge penge på deres service pga de ikke kunne hjælpe i vores situation. En kæmpe tak for at Simon som jeg snakkede med ville bruge tid på at svare på mine spørgsmål forklare mig angående vores sag. Jeg kan kun sige virkelig professionel arbejdet og at ærlige mennesker.

Morten Neis

26. marts 2021

Trustpilot 4 stjerner

Jeg meldte mig ind hos dem via reklame fra Facebook da jeg havde gammel uoverskuelig gæld jeg bare længe havde ladet stå til, de har hjulpet mig hele vejen igennem med at få udfyldt ansøgning om gældssanering. Var en stor hjælp for mig med den hjælp og vejledning til hvor jeg nu er nået til og kan se mig som gældfri om 5 år.

Heidi

16. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp

Hej :-)

Jeg er så glad for jeg fandt DinGæld har hjulpet mig så meget og gjort et stort stykke arbejde med gode aftaler det så sort ud men nu kan jeg se en ende på det snart og gæld fri kunne ikke have gjort det uden Kenie tusind tak for dit store stykke arbejde og hvis der har være problemer har Du altid hjulpet :-) kan ikke takke dig nok jeg vil helt klart anbefale din gæld til andre der har problemer jeg er ked af jeg ikke fandt din gæld før :-)

Mvh Heidi

Jes Henning Andersen

9. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Mad hjemme takket være DinGæld.dk


Har haft glæde af DinGæld.dk i 2 år. Min økonomi var noget i hundene. DinGæld.dk´s professionelle tilgang og høje serviceniveau har fjernet min stress = rudekuverter. Min sag er i gode hænder. Og så har jeg ovenikøbet mad hjemme og sover bedre!!!


Gør dig selv en tjeneste og kontakt dem!!!

Astrid

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Uden DinGæld, skulle jeg ikke have klaret det hele selv. Har fået all den support, jeg har brug for. Kan endelig slappe af :)