Sanne Juul

22. november 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vi er glade for Simon Haslevs hjælp

Vi er glade for Simon Haslevs hjælp, han gør et godt stykke arbejde.

Max Lindgreen

21. juni 2021

Trustpilot 5 stjerner

Super firma til gældssanering

Super firma til gældssanering

Så kom turen til dette firma. Et unikt firma som på alle måder trænger til noget mere omtale. Og hvorfor så det? Som firmaets navn siger, er det et sted hvor folk kan henvende sig hvis ens gæld måske er blevet lidt for stor til at man kan overskue den. Her er ingen løftede pegefinger eller dunnertale om hvor slemt det ser ud og at man nu skal til at på en sten eller begynde at sælge ud af indboet som man ser i andre programmer i fjernsynet. Der kommer heller ikke nogen på besøg. Alt foregår over telefonen, e-mail eller alm post. En anden ting er at man til en hver tid kan ringe til sin sagsbehandler hvis man har et spørgsmål eller bare har brug for et godt råd. Her fik du så også lige at vide, at når du er oprettet får du helt din egen sagsbehandler. Nu er det jo ikke bare firmaet der skal lave noget, du skal også lave noget. Der er lige et par ting du skal være opmærksom på. Hele din økonomi skal lægges på bordet. Indtægter som udgifter. Absolut ingen hemligheder eller skjulte poster. Altså ærlighed over hele linjen. En sidste ting er at den aftale der bliver lavet skal selvfølgelig overholdes til punkt og prikke.

Selvfølgelig gør firmaet det ikke gratis, men det det koster er 100 procent det hele værd.

Hvor ved jeg nu alt det fra? Tro mig, jeg har været der i ca 6 år og om 2 år er familien gældfri. Det har været et langt træk, men absolut det hele værd med hjælp fra Din Gæld og vi har hele tiden ikke manglet noget. Vi har haft til forskellige forhøjelser.

Så derfor et rigtigt godt råd til dig der gerne vil på fode igen og af med gælden, gør dig selv en kæmpe tjeneste. RING TIL DIN GÆLD SNAK MED DEM OG FÅ ET GODT RÅD. DET KOSTER IKKE NOGET. PRØV DET. DU VIL BLIVE OVERRASKET OVER HVOR FLINKE MENNESKER DU KOMMER TIL AT SNAKKE MED. Vi fortryder ikke!!!!!

Charlotte

26. august 2021

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste hjælp i en uoverskuelig tid

Den bedste hjælp i en uoverskuelig tid.

Din Gæld har taget sig af alt mht. kreditorer. Jeg kan nu se lys forude? Tusind tak.

Joan Jakobsen

13. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Altid god hjælp

Vi kan helt klart anbefale Din Gæld. Vi har fået den bedste hjælp først fra Jannick og nu fra Mads.

Vi har altid fået en super god behandling og bliver på ingen måde set som dårlige mennesker, fordi vi har haft problemer med vores økonomi.

Mie Stampe

14. april 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg havde økonomiske problemer men min…

Jeg havde økonomiske problemer men min private forhandler fra din gæld sørgende for at jeg ikke skal gå fra hus og hjem de er geniale

Maja

14. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 14. oktober 2021

Hjælp til gæld

Meget seriøs hjælp hvis gælden giver søvnløse nætter ?

De har virkelig givet mig ro i hovedet, og ingen søvnløse nætter. NU er der styr på min gæld, er bare så glad ☀️

Kate Bentsen

29. juni 2021

Trustpilot 5 stjerner

Excellent service fra dejlige mennesker…

Excellent service fra dejlige mennesker som har hjulptet mig ude af en mork okonomisk tid.

Tusind tak dingaeld.dk , fra mig som har et nyt liv.

Jessica Rose

19. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Den hjælp jeg har fået har betydet…

Den hjælp jeg har fået har betydet overskud til at leve, og nyde livet. Jeg er ikke i nærheden af at være ude af min gæld, men det er ikke det vigtige for mig. Det vigtige har været at Mads(rådgiver) har taget sagen i egen hånd og sørger for kontakten med kreditorer. Det er hårdt at stå med selv når man i forvejen kæmper med sit eget sind. Så det har været alt værd at tage kontakt til DinGæld!

Mads er en fantastisk rådgiver med humor, godt humør og man føler aldrig en fordømmende tone fra ham ☺️

Kjartan Steinar Lorange

12. april 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kæmpe god service og en næsten gældfri kunde !

Jeg har været i samarbejde med DinGæld med rådgiver Simon i lidt over 1 år nu.

Alt jeg har om det at sige er positivt, nu er det vores sidste måned ind til jeg er helt gældfri!!

Simon har været virkelig flink på rådgivning og vejledning, og behagelig at snakke med.

Jeg kan kun anbefale til dem som har brug for hjælp med at få styr på sin økonomi at tage fat i Din gæld og få dem til at hjælpe!

----

Ene som jeg synes at mangler, er at man kan følge med på Mine sider hvordan ens sag går , hvor meget man har betalt og hvor meget man har tilbage af hver gæld. Ellers er jeg 150% fornøjet !

Helle Stig

31. december 2021

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld

Efter to år med hjælp fra Dingæld, ser fremtiden virkelig lys ud.

Jeg sov dårligt om natten, tænkte konstant på penge og bankkonti, havde ondt i maven omkring den 1. hver måned og kunne slet ikke finde hoved og hale i min gæld.

Vi har fået overblik, der er lavet flotte aftaler med kreditorerne og vi er blevet vejledt og har mødt forståelse hele vejen igennem. Alexander Jacobsen er en fantastisk rådgiver, han er hurtig til at svare på beskeder, han er ærlig og en kæmpe hjælp, da det hele så sort ud. Kan kun give min varmeste anbefalinger.