Lena

16. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

De er rigtigt dygtige derinde, og er nemme at få fat i. De er god til at have løbende kontakt og er ikke særlige dyre, at have som gældsrådgiver. De er gode til at sige, at man ikke skal sætte flere penge af end man kan overleve.

Torben Iversen

25. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg stod i en situation hvor jeg havde mistet overblikket over min økonomi, jeg tog kontakt til DinGæld og de hjalp mig med at få det store overblik så jeg kunne komme videre. De hjalp mig sågar ud af RKI som trak tænder ud på selvtillid og energi.


Det at man får en fast person at snakke med betyder meget og det får man hos dem. Jeg kan kun anbefale DinGæld hvis man skulle få brug for hjælp og overblik.

Rasmussen

23. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Min oplevelse med DinGæld, har været fantastisk! Stod i en rigtig møg situation tilbage i 2018, med en nyfødt på armen - jeg valgte at tage kontakt og nu 2 år senere, er jeg snart ved at være færdig med gælden.


DinGæld har været super søde at tale med, og hurtig at komme i kontakt med både telefonisk men også per mail. Jeg kan altid få fat i min gældsrådgiver hvilket giver mig tryghed, så jeg ikke skal snakke med flere forskellige.

Pernille

4. marts 2020

Trustpilot 5 stjerner

Virkelig god kundeservice. De er altid til rådighed. Behagelige at snakke med og meget hjælpsomme.


Alle rådgiver klare det til ug+++++

Annsofie Lindskou Larsen

15. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har ikke andet end positive ting at sige om dette firma. Har haft alle tiders gældsrådgiver fra start også til nu som har gjort et kæmpe stort stykke arbejde og det har jeg virkelig været så taknemmelig for. Af hjertet TAK!

Vivi Kopp Pedersen

18. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Det er det bedste jeg har gjort.


Jeg var meget flov over at jeg var havnet i med gæld jeg ikke ku overskue at betale. Jeg læste så om DINGÆLD på nettet og jeg gik i lang tid før jeg endelig tog mod til mig og ringede til dem. Jeg fik en gratis og uforpligtende samtale, men var ikke i tvivl om at de sku hjælpe mig. Og det har de så sandelig gjort. De fik lavet nogle super gode aftaler med mine kreditorer, det havde jeg aldrig selv ku ha gjort. Så igen.... det er det bedste jeg har gjort.

Lone Kier Handberg

28. august 2020

Trustpilot 5 stjerner

Sidder man i uoverskuelig gæld og trænger til et forgyldt overblik og sparring/gode råd og vejledning kan jeg stærkt anbefale DinGæld.

Anja Hansen

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med DinGæld. De har hjulpet os så meget at vi snart er gældsfri og det har sparet os for et stort besvær ved at det er dem der laver aftaler med vores kreditor, så det er vi vildt glad for. Mange tak for alt jeres hjælp

Gitte

28. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tusind tak til Dingæld for hjælpen. De tog kontakt til kreditorer og fik nogle gode aftaler, som har gjort, at jeg her ca 3,5 år efter, er gældfri. Så kan du ikke se dig ud af gælden, så kontakt DinGæld, og de vil hjælpe dig alt hvad de kan.

Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.