Maibritt Sørensen

29. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vi havde en stor og meget håbløs gæld

Vi havde en stor og meget håbløs gæld, som vi ikke kunne se os ud af. Fandt DinGæld på nettet og fik os taget sammen til at få ringet til dem. Det er det bedste vi har gjort. I starten skete der ikke så meget, men pludselig skete der noget. Der er nu styr på de fleste kreditorer og nogle lån er nu ude af verden. Vi har altid fået hjælp når vi har haft brug for det og vores rådgiver Jannick er ikke længere væk end en mail eller et opkald. Vi har undervejes haft nogle uforudsete udgifter, det er der blevet taget hånd om og vi har fået hjælp til at få lov at indbetale lidt mindre ind når det har været. Det kalder vi god kundeservice. Man indbetaler et månedligt beløb, og de regninger der kommer sender vi bare til din gæld og så klarer de resten ,det giver ro i maven.


Vi kan kun anbefale at man tager kontakt til DinGæld. Det har været den allerbedste løsning for os som stod i en håbløs situation og kan kun anbefale alle med en stor gæld at gøre det. Vi føler os trygge og ved vi kan regne med vores rådgiver. Stor ros til Jannick og resten af teamet hos DinGæld. Så derfor burde de have 10 stjerner istedet for 5 :-)

Astrid

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Uden DinGæld, skulle jeg ikke have klaret det hele selv. Har fået all den support, jeg har brug for. Kan endelig slappe af :)

Morten Neis

26. marts 2021

Trustpilot 4 stjerner

Jeg meldte mig ind hos dem via reklame fra Facebook da jeg havde gammel uoverskuelig gæld jeg bare længe havde ladet stå til, de har hjulpet mig hele vejen igennem med at få udfyldt ansøgning om gældssanering. Var en stor hjælp for mig med den hjælp og vejledning til hvor jeg nu er nået til og kan se mig som gældfri om 5 år.

Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Ck Stark

26. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld er et, fantastisk firma, som virkelig tager din sag alvorligt.

Inden jeg kontaktede DinGæld, var jeg i store problemer ang. gæl. De var så store at jeg havde svært ved at kunne se en fremtid, for mig selv, for når jeg havde betalt mine månedlige udgifter, havde jeg lige nok til mad, og ellers var der ikke en krone tilbage.

I dag er jeg helt utrolig taknemlig for at jeg kontaktede DinGæld udover at jeg har fået nogen super stærke økonomi advokater, som udelukkende arbejder for mig og min sag, og de gør simpelthen alt for at mit stress skal være så minimalt som overhovedet muligt, så de tager også til de møder der kommer i fogedretten for mig, og ellers har jeg barer en rigtig dygtig rådgiver og forhandler der stort set altid er til rådighed for mig når jeg har spørgsmål, til sagerne eller hvis der lige pludselig dykker noget nyt og uventet op, så er min rådgiver barer klar på at løse det hurtigst muligt!

Meryam

3. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service og forståelse for ens situation. Jeg er nu gældfri takket være Kenie.

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Mie Stampe

I dag

Trustpilot 5 stjerner

Jeg havde økonomiske problemer men min private forhandler fra DinGæld sørgende for at jeg ikke skal gå fra hus og hjem de er geniale

Alpay

15. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fik anbefalet DinGæld af en kammerat og hold da op en service jeg fik. De kunne desværre ikke hjælpe mig da vores sag var indviklet og de kunne ikke gøre ret meget og ikke ville have jeg skulle bruge penge på deres service pga de ikke kunne hjælpe i vores situation. En kæmpe tak for at Simon som jeg snakkede med ville bruge tid på at svare på mine spørgsmål forklare mig angående vores sag. Jeg kan kun sige virkelig professionel arbejdet og at ærlige mennesker.