dina kornbæk

1. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vil til hver en tid anbefale din gæld…

Vil til hver en tid anbefale din gæld jeg mener det alle pengene værd, hvis man er langt ude med sin økonomi jeg gik fra kaos til at være gældfri og har sparet mange penge med renter

Michelle Spenner

27. maj 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg vil klart anbefale DinGæld hvis det…

Jeg vil klart anbefale DinGæld hvis det hele sejler og du ik kan finde overblikket. Jeg er yderst glad for jeg tog mig sammen. Har fået en mega sød rådgiver Amir, som er der for en og som hjælper alt hvad han kan. Han opdatere mig løbende og jeg er med i aftaler der laves mm. Klart pengene værd!

Vibeke

9. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 9. december 2020

Super godt tilfreds

For et par år siden kontaktede jeg Din Gæld. Min økonomi lå i ruiner, gik rundt med konstant ondt i maven og jeg kunne ikke sove om natten.

Min empatiske og meget dygtige rådgiver Kenie har hele tiden stået klar med vejledning og opbakning. Det har haft stor betydning for mig.

Kan give Din Gæld de bedste anbefalinger. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg valgte dem til at hjælpe mig ud af min gæld. De er de bedste?.

Daniela Petrova

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med tjenesterne…

Jeg er meget tilfreds med tjenesterne fra Din gæld. De hjalp mig meget hurtigt med at begynde at betale mit lån med en meget lav rente.Mange Tak til David for et godt udført arbejde og meget god kommunikation med mig. Jeg føler mig ganske afslappet, når brug Din gæld og mere sikker.Tak.

Lotte Jensen

21. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem de sidste 5 år fået…

Jeg har gennem de sidste 5 år fået hjælp af DinGæld . Jeg startede på en gæld på ca 600000 kr med mdr afdrag 8000kr nu er min gæld nede på 55000kr og mdr afdrag er lige sat ned til 3400kr.

Jeg vil anbefale at DinGæld vil blive taget alvorligt af alle der står i den situation jeg var havnet i. Uden DinGæld stod jeg ikke her hvor jeg er nu.

Min rådgiver hedder Kenie og vil klart anbefale ham

Pia Schmidt

22. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service

Rigtig god service, nem at snakke med. Meget beroligende.

Kemo Jawneh

11. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg ringede ind for at få hjælp på min…

Jeg ringede ind for at få hjælp på min økonomi. De tog mig med åbne arme. Og vil gerne hjælpe mig så jeg kunne komme tilbage på rette spor igen. Jeg er så glad for jeg har ringet til din gæld.

Stinne

15. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Positiv anbefaling !

Jeg vil uden tvivl anbefale Din Gæld, hvis du har rod i økonomien ! ?

Tusind tak til Simon og hans imødekommende, lyttende, humoristiske og høflige væsen !

Simon er meget grundig og har en professionel og forstående tilgang til min økonomiske situation og en behørig respekt herfor.

Tak for hjælpen i denne omgang, som i dén grad gav mere ro og håb for en lysere fremtid ! ??

De bedste hilsner // Stinne

Dennis Meyer

25. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg havde en kreditor der havde sendt…

Jeg havde en kreditor der havde sendt en rykker, og så bliver man jo ramt af bankende hjerte, svedeture og manglende søvn. Jeg har jo en aftale med DinGæld, de kunne så fortælle at “der er styr på sagerne og du skal ikke bekymre dig”! Giver et lynhurtigt overblik og aftaler der er indgået. Tusind tak til DinGæld for at give mig ro i hjertet og natteroen tilbage. (Er gået fra en gæld på 1.1 mill til nu omkring 500k på 3 år!)

Mette Denis

13. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med din gæld

Jeg er meget tilfreds med din gæld, jeg har en rigtig god rådgiver (Simon), som er rigtig god at snakke med om min økomomiske situation som var kørt helt i hårdknude for mig, og han har hjulpet mig rigtig meget.