Betina

31. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp i en kæmpe kamp

Jeg har været meget glad for alt den hjælp Mads Morbech har gjort for mig. Han er altid klar til at svare, lytte, finde løsninger, tage fat i de kreditorer der måtte være og komme. Klar til guidning ved en indkaldelse til fogedretten. Og når man er blevet ufrivillig involveret i masse af gæld, og ikke har forstand eller ved, hvor man skal starte eller slutte i det store mareridt. Så er det Godt der findes folk som Mads.

Joan Jakobsen

13. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Altid god hjælp

Vi kan helt klart anbefale Din Gæld. Vi har fået den bedste hjælp først fra Jannick og nu fra Mads.

Vi har altid fået en super god behandling og bliver på ingen måde set som dårlige mennesker, fordi vi har haft problemer med vores økonomi.

Lene plöger sørensen

26. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Uovertruffen virksomhed

En virksomhed der går ind for at give deres kunder den allerbedste kundeservice, og hvor man som kunde virkelig får værdi for pengene.

Jeg har brugt din gæld i flere år. Jeg har altid fået svar på spørgsmål jeg måtte have. Og jeg kan give dem de allerbedste anbefalinger og jeg giver dem helt sikkert max +++++

Thomas

26. april 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor ros til jeres medarbejder Gezim…

Stor ros til jeres medarbejder Gezim Gashi, der har hjulpet mig i en sådan grad at jeg nu endelig føler jeg kan trække vejret. Han har netop dags dato landet en aftale med min største kreditor vedr. en gæld på omkring 400.000 kr. hvor de er gået med til øjeblikkeligt stop af renter. Det gør det hele meget mere overskueligt for mig.

Jeg giver Gezim min varmeste anbefaling

Frederik Pyndt Jensen

30. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Super hjælpsomme!

Super hjælpsomme!

Fik virkelig sat styr på min økonomi!

Jakob

29. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kan klart anbefales!

Utrolig behagelig samtale med Simon! Der hersker ingen tvivl om hans kompetencer. Jeg fik super gode råd med på vejen, og vil aldrig tøve med at ringe igen. Dejlig konstruktiv og lærerig samtale.

Søren Lassen

9. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

5 store stjerner til DinGæld !

Det har for mig været en helt igennem positiv oplevelse at samarbejde med DinGæld og Simon Haslev ! Fra første samtale en masse gode råd, i forbindelse med en større milliongæld. Jeg besluttede at indgå samarbejde og har IKKE fortrudt - Simon har været en stor støtte. Jeg fik bevilget gældssanering og er nu en fri mand. DinGæld er et kompetent, seriøst og helt igennem i orden rådgivningsfirma, med en yderst rimelig pris for deres ydelser !

Dennis

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp

Fantastisk virksomhed som var til stor hjælp for mig, for at komme ud af min gæld.

De klarer alt for én, så ingen breve, mails eller andre opkrævninger og er gode til at holde en opdateret med hvormeget restgæld man har tilbage.

Kan kun anbefales.

Nikolai Rørdam Hanberg

15. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

For ca 5 år siden tog jeg kontakt med DinGæld, da jeg havde en gæld og en masse kreditorer som jeg ikke var i en situation til at overskue.

Efter at have givet oplysninger om alle mine kreditorer, fik vi lavet et budget som gjorde at jeg kunne holde kreditorerne fra døren og jeg fik ro til at få styr på mig selv og mit liv.

DinGæld kan ikke udrette mirakler, så det har taget lidt tid, men da jeg så kom til lidt penge, hjalp DinGæld med at få forhandlet nogen gode aftaler på plads som gør at jeg idag har en post tilbage og som har gjort at jeg er ude af RKI og nu har en fremtid.

Så stor tak til Kenie for hans professionelle indsats og for hans store hjælp. Altid været behageligt at snakke med og altid følt mig forstået.

Nikolai Hanberg

Lotte Jensen

21. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem de sidste 5 år fået…

Jeg har gennem de sidste 5 år fået hjælp af DinGæld . Jeg startede på en gæld på ca 600000 kr med mdr afdrag 8000kr nu er min gæld nede på 55000kr og mdr afdrag er lige sat ned til 3400kr.

Jeg vil anbefale at DinGæld vil blive taget alvorligt af alle der står i den situation jeg var havnet i. Uden DinGæld stod jeg ikke her hvor jeg er nu.

Min rådgiver hedder Kenie og vil klart anbefale ham