Thomas

28. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kontaktede DinGæld for snart 2,5 år siden, da jeg havde læst positive anmeldelser af dem her på TrustPilot.

De har i den grad hjulpet med at spare mig for en masse renter og besparelser på slutgælden. De har været en kæmpe hjælp til at jeg snart kan se en ende på tingene og at jeg kan komme ud af RKI.

Kim Andersen

21. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Efter en total fejlslagen arbejdsskadessag, var vi kommet derud, hvor vi ikke kunne bunde. Vi henvendte os til DinGæld, som siden har varetaget vores interesser yderst tilfredsstillende. Vi er sluppet af med utallige opkald, rykkere m.v. Stor kredit til Jannick, vi er dybt taknemmelige over hans professionelle indsats, som har sparet os for mange bekymringer. TAK.

Maibritt Sørensen

29. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vi havde en stor og meget håbløs gæld

Vi havde en stor og meget håbløs gæld, som vi ikke kunne se os ud af. Fandt DinGæld på nettet og fik os taget sammen til at få ringet til dem. Det er det bedste vi har gjort. I starten skete der ikke så meget, men pludselig skete der noget. Der er nu styr på de fleste kreditorer og nogle lån er nu ude af verden. Vi har altid fået hjælp når vi har haft brug for det og vores rådgiver Jannick er ikke længere væk end en mail eller et opkald. Vi har undervejes haft nogle uforudsete udgifter, det er der blevet taget hånd om og vi har fået hjælp til at få lov at indbetale lidt mindre ind når det har været. Det kalder vi god kundeservice. Man indbetaler et månedligt beløb, og de regninger der kommer sender vi bare til din gæld og så klarer de resten ,det giver ro i maven.


Vi kan kun anbefale at man tager kontakt til DinGæld. Det har været den allerbedste løsning for os som stod i en håbløs situation og kan kun anbefale alle med en stor gæld at gøre det. Vi føler os trygge og ved vi kan regne med vores rådgiver. Stor ros til Jannick og resten af teamet hos DinGæld. Så derfor burde de have 10 stjerner istedet for 5 :-)

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Louise

26. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontaktede DinGæld, da min økonomi begyndte virkelig at sejle og jeg ikke længere kunne sove for at få råd og hjælp! Må ærligt indrømme jeg er blevet meget mere glad nu, sover bedre og har aldrig haft mere ro på min økonomi som jeg har nu!


Og min rådgiver er så behagelig at snakke med og svare hurtigt hvis der endelig er spørgsmål! Igen har aldrig haft mere ro på som jeg har nu :)

H.K

23. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Var skeptisk i starten, men klart det bedste jeg har gjort. Der var altid god kommunikation, hurtige svar og de var altid nem at få fat i ved evtuelle spørgsmål. Jeg har fået nogle rigtige gode aftaler på plads, og har nu overblik til at kunne tag over selv, det kan jeg kun takke DinGæld for især min rådgiver Kenie.

Bodil Larsen

23. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er super tilfreds med alt og med Simon (min rådgiver)

Pernille

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har fået en rigtig god behandling af DinGæld. De hjalp mig med at få styr over kreditorer og fik indgået gode aftaler med kreditorer og til afdrag der kunne overholdes. Kan kun give de varmeste anbefalinger til at benytte DinGæld

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Lisbeth Andersen

I mandags

Trustpilot 4 stjerner

Super positiv oplevelse

Har haft en super positiv oplevelse. De har hjulpet mig med at få styr på en totalt væltet økonomi så jeg nu etfer 2,5 år igen kan overskue min gæld OG de har sparet mig en masse renter og omkostninger til mine kreditorer. Super venligt personale.