Tanja

4. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk professionelt

Efter lang tids overvejelse kontaktede jeg DinGæld og fik en meget behagelig snak med Mads, som fra start gav mig en følelse af at jeg var i trygge hænder. Vi fik en aftale på plads og jeg skulle (selvfølgelig) udfylde og sende ind.

Der kom hurtigt gang i aftalerne og der gik ikke mere end et par måneder så var de første kreditor betalt ud. Her lidt over 1 år efter første samtale, står jeg nu med blot 3 kreditorer tilbage ud af 10+ hvoraf de sidste 2 forventes at være betalt ud i løbet af dette år. Det er mega fantastisk og verdens fedeste følelse!

Hele forløbet igennem har Mads og Joakim (mens Mads var væk) været klar på telefon og beskeder og har besvaret alle spørgsmål jeg nu måtte have. Fra start har jeg haft fuld tillid til at overlade mine penge i deres hænder.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og ikke mindst til at blive gældfri :-)

Lotte Jensen

21. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har gennem de sidste 5 år fået…

Jeg har gennem de sidste 5 år fået hjælp af DinGæld . Jeg startede på en gæld på ca 600000 kr med mdr afdrag 8000kr nu er min gæld nede på 55000kr og mdr afdrag er lige sat ned til 3400kr.

Jeg vil anbefale at DinGæld vil blive taget alvorligt af alle der står i den situation jeg var havnet i. Uden DinGæld stod jeg ikke her hvor jeg er nu.

Min rådgiver hedder Kenie og vil klart anbefale ham

Sanne Juul

22. november 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vi er glade for Simon Haslevs hjælp

Vi er glade for Simon Haslevs hjælp, han gør et godt stykke arbejde.

Heidi

13. august 2021

Trustpilot 5 stjerner

En god beslutning

For nogle år siden tog jeg nogle uansvarlige valg og fik så meget gæld at jeg ikke kunne betale mine regninger.

Jeg søgte på nettet og fandt frem til Din gæld. Der gik noget tid inden jeg kontaktede dem, fordi jeg var meget flov over min situation.

Da jeg endelig tog mig sammen og ringede til Din gæld fik jeg en behagelig samtale med en rådgiver som ikke "dømte" mig.

Jeg skulle selv give oplysninger om mine kreditorer og lave et budget over alle mine indtægter og udgifter.

Din gæld fik mine skatteoplysninger mm og sammen aftalte vi et fast beløb som jeg skulle indbetale hver måned.

Din gæld forhandlede med kreditorerne og fik lavet nogle rimelige aftaler.

Når jeg havde spørgsmål var det altid nemt at få fat i min faste rådgiver Kenie, og hvis han havde fri var der altid en anden, som var lige så imødekommende og venlig.

Efter at have været medlem af Din gæld i over fire år er jeg nu ude af RKI og er gældfri.

Jeg er så glad for den hjælp jeg fik af Kenie og de andre rådgivere fra Din gæld.

Nikolai Rørdam Hanberg

15. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

For ca 5 år siden tog jeg kontakt med DinGæld, da jeg havde en gæld og en masse kreditorer som jeg ikke var i en situation til at overskue.

Efter at have givet oplysninger om alle mine kreditorer, fik vi lavet et budget som gjorde at jeg kunne holde kreditorerne fra døren og jeg fik ro til at få styr på mig selv og mit liv.

DinGæld kan ikke udrette mirakler, så det har taget lidt tid, men da jeg så kom til lidt penge, hjalp DinGæld med at få forhandlet nogen gode aftaler på plads som gør at jeg idag har en post tilbage og som har gjort at jeg er ude af RKI og nu har en fremtid.

Så stor tak til Kenie for hans professionelle indsats og for hans store hjælp. Altid været behageligt at snakke med og altid følt mig forstået.

Nikolai Hanberg

Susanne lydix

28. februar 2022

Trustpilot 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun anbefale DinGæld

Dian har givet mig meget hjælp og vejledning i min sag og jeg ville ikke være kommet så langt uden.

Så 5 store stjerner fra mig

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne L

Stinne

15. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Positiv anbefaling !

Jeg vil uden tvivl anbefale Din Gæld, hvis du har rod i økonomien ! ?

Tusind tak til Simon og hans imødekommende, lyttende, humoristiske og høflige væsen !

Simon er meget grundig og har en professionel og forstående tilgang til min økonomiske situation og en behørig respekt herfor.

Tak for hjælpen i denne omgang, som i dén grad gav mere ro og håb for en lysere fremtid ! ??

De bedste hilsner // Stinne

Michelle Spenner

27. maj 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg vil klart anbefale DinGæld hvis det…

Jeg vil klart anbefale DinGæld hvis det hele sejler og du ik kan finde overblikket. Jeg er yderst glad for jeg tog mig sammen. Har fået en mega sød rådgiver Amir, som er der for en og som hjælper alt hvad han kan. Han opdatere mig løbende og jeg er med i aftaler der laves mm. Klart pengene værd!

Max Lindgreen

21. juni 2021

Trustpilot 5 stjerner

Super firma til gældssanering

Super firma til gældssanering

Så kom turen til dette firma. Et unikt firma som på alle måder trænger til noget mere omtale. Og hvorfor så det? Som firmaets navn siger, er det et sted hvor folk kan henvende sig hvis ens gæld måske er blevet lidt for stor til at man kan overskue den. Her er ingen løftede pegefinger eller dunnertale om hvor slemt det ser ud og at man nu skal til at på en sten eller begynde at sælge ud af indboet som man ser i andre programmer i fjernsynet. Der kommer heller ikke nogen på besøg. Alt foregår over telefonen, e-mail eller alm post. En anden ting er at man til en hver tid kan ringe til sin sagsbehandler hvis man har et spørgsmål eller bare har brug for et godt råd. Her fik du så også lige at vide, at når du er oprettet får du helt din egen sagsbehandler. Nu er det jo ikke bare firmaet der skal lave noget, du skal også lave noget. Der er lige et par ting du skal være opmærksom på. Hele din økonomi skal lægges på bordet. Indtægter som udgifter. Absolut ingen hemligheder eller skjulte poster. Altså ærlighed over hele linjen. En sidste ting er at den aftale der bliver lavet skal selvfølgelig overholdes til punkt og prikke.

Selvfølgelig gør firmaet det ikke gratis, men det det koster er 100 procent det hele værd.

Hvor ved jeg nu alt det fra? Tro mig, jeg har været der i ca 6 år og om 2 år er familien gældfri. Det har været et langt træk, men absolut det hele værd med hjælp fra Din Gæld og vi har hele tiden ikke manglet noget. Vi har haft til forskellige forhøjelser.

Så derfor et rigtigt godt råd til dig der gerne vil på fode igen og af med gælden, gør dig selv en kæmpe tjeneste. RING TIL DIN GÆLD SNAK MED DEM OG FÅ ET GODT RÅD. DET KOSTER IKKE NOGET. PRØV DET. DU VIL BLIVE OVERRASKET OVER HVOR FLINKE MENNESKER DU KOMMER TIL AT SNAKKE MED. Vi fortryder ikke!!!!!

Joan Jakobsen

13. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Altid god hjælp

Vi kan helt klart anbefale Din Gæld. Vi har fået den bedste hjælp først fra Jannick og nu fra Mads.

Vi har altid fået en super god behandling og bliver på ingen måde set som dårlige mennesker, fordi vi har haft problemer med vores økonomi.