Kim Jensen

12. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds mand


Jeg er rigtig godt tilfreds med DinGæld jeg har kun positiv at sige om dem, der bliver gjort hvad der skal gøres så jeg er kommet langt efter jeg blev medlem af DinGæld.

Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Pernille

4. marts 2020

Trustpilot 5 stjerner

Virkelig god kundeservice. De er altid til rådighed. Behagelige at snakke med og meget hjælpsomme.


Alle rådgiver klare det til ug+++++

Kim Petersen

2. juli 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds med DinGælds håndtering af min gæld og forhandlinger så jeg kan slappe af og fokuser på mit arbejde i stedet. De sørger for betalinger og forhandlinger og jeg sørger for at overføre et fast beløb. Ingen stress, meget dejlig følelse i kroppen. Glæder mig til den dag de siger jeg kan blive gældfri

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Kimmi Goodwin

21. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan kun anbefale Dingæld.dk. Min rådgiver var utrolig venlig og forstående og fik beroliget mig i en situation som jeg ikke synes var rar. Nu er vores samarbejde overstået og jeg har mere ro på i hverdagen. Stort tak for hjælpen til jer alle!

Tilfreds kunde

25. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super rådgivning og mega professionelle firma.

Jeg kan kun varmt anbefale DinGæld, de tog min sag uden nogen problemer, de har forhandlet med mine kreditorer, og lavet vildt gode aftaler på mine vegne, de er dybt professionelle i deres håndtering og i deres tilbagemeldinger til mig, nu står jeg 3 år efter og er kun 4 måneder fra at være gældsfri! Tak til DinGæld og i særdeleshed Mads, jeg ville gi 100 stjerner hvis jeg kunne.

Mike

1. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Det er det bedste jeg har gjort i mange år. Min økonomi var væltet og nattesøvnen dårlig. Tog kontakt til DinGæld og fik Mads som rådgiver. Han har skabt overblik og forhandlet renterne betragteligt ned og rentestop på mange af kreditorerne. Jeg har nu fået styr på det og har selv overtaget igen. Mange anbefalinger herfra.

Tina Vilhelmsen

16. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi er bare så glade for at have fundet frem til DinGæld.


Vores rådgiver er hurtig og rigtig god til at hjælpe os og havde vi ikke taget vores valg med at få hjælp af DinGæld så var vi kommet meget længere ud og havde ikke set nogen form for udvej. Så vores store og taknemmelige tak går til DinGæld og deres medarbejdere som virkelig gør et kæmpe arbejde for at hjælpe os der er kommet så langt ud. Tusind tusind tak for det