H.K

23. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Var skeptisk i starten, men klart det bedste jeg har gjort. Der var altid god kommunikation, hurtige svar og de var altid nem at få fat i ved evtuelle spørgsmål. Jeg har fået nogle rigtige gode aftaler på plads, og har nu overblik til at kunne tag over selv, det kan jeg kun takke DinGæld for især min rådgiver Kenie.

Dennis Meyer

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Med en personlig gæld på over 900.000 og en fuldstændig uoverskuelig talrække af kreditorer har DinGæld formået at skabe overblik og aftaler med samtlige kreditorer, 3 år med gode aftaler er gæld nede på 400.000! Benhårdt arbejde kræves! Altid imødekommende og realistiske! Tusind tak til især Mads!

Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Susanne Blaaberg

26. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kompetance og Troværdige


Kan kun varmt anbefales. Står du et sted i dit liv, hvor økonomien har væltet din hverdag. Så er du kun et opkald fra. Du møder kompetente forstående hjælpende medarbejder.


DinGæld har virkelig været med til at give mig troen på, at lyset er forude. Tak for jer DinGæld og især Simon H.

Thomas Hansen

14. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har med glæde afsluttet et rigtigt godt samarbejde.

Da jeg kontaktede dem, var min gæld så stor at jeg ikke kunne overskue den. Takket være DinGæld, er jeg i dag, efter 2 år og 6 mdr. gældsfri. Har derfor fået et kæmpe overskud i hverdagen. 1001 tak for jeres hjælp, og jeg kan kun anbefale jer til andre, i samme situation.

Annsofie Lindskou Larsen

15. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har ikke andet end positive ting at sige om dette firma. Har haft alle tiders gældsrådgiver fra start også til nu som har gjort et kæmpe stort stykke arbejde og det har jeg virkelig været så taknemmelig for. Af hjertet TAK!

Astrid

20. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Uden DinGæld, skulle jeg ikke have klaret det hele selv. Har fået all den support, jeg har brug for. Kan endelig slappe af :)

Sara Falkenberg

22. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk og professionel. De har hjulpet mig igennem de sidste 3 år med at blive gældfri og det har lykkes dem at komme i mål. De har forhandlet restgæld og renter ned med stor succes. Alle pengene værd.

Tina

11. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Blev hurtigt ringet op efter at have skrevet en mail, hurtigt og god service.

Håber nu bare på et godt resultat.

Lone Kier Handberg

28. august 2020

Trustpilot 5 stjerner

Sidder man i uoverskuelig gæld og trænger til et forgyldt overblik og sparring/gode råd og vejledning kan jeg stærkt anbefale DinGæld.