Jens Kristen Nørskov Wendelboe

23. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god hjælp med at håndtere af gæld

Rigtig god hjælp med at håndtere af gæld

Christian Andersen

16. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bad dem om hjælp for små 3 år siden

Bad dem om hjælp for små 3 år siden, hvor jeg fik tildelt Simon Haslev som gældsrådgiver.

Alt var uoverskueligt for mig, og min hverdag var virkelig dårlig.

Efter 1 enkelt opkald, overtog Simon hele styren, og det har aldrig været nemmere.

Han kontaktet alle mine kreditorere og lavet gode aftaler med dem.

Han infomere mig løbende om status på de forskellige kreditorer.

Kort fortalt, så er det en fantatisk service de yder.

Martin Christensen

8. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld kan anbefales

Jeg har brugt DinGæld i lidt over et halvt år. Vi var nået til et punkt hvor vi ikke kunne overskue situationen længere. Og gæld forskellige steder med rykkere og ting vi ikke kunne betale var faktisk rart at smide fra sig i en periode så vi kunne få styr på vores liv igen. De har gjort en del for at få lidt bedre aftaler i hus til de forskellige kreditorer, ikke dem alle, det som de siger, det tager noget tid at få aftalerne i hus. Men lidt rentestop og nedsatte ydelser fik de igennem til os.

Kan man ikke længere overskue sine kreditorer og trænger til en pause eller lidt hjælp, så er det helt sikkert det værd at snakke med dem om det. Vær dog lidt forberedt på lidt is i maven i den første tid, for kreditorerne holder jo ikke op med at kontakte en. Der er det bare rart at sende sorteper videre til dem.

Det er meget troværdige folk jeg har snakket med, og de lever stadig op til min tillid til dem.

Tanja

15. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Evig taknemlig

DinGæld har hjulpet mig af med mavepinen over udbetale regninger og en gæld der bare steg! Jeg er så taknemlig for den hjælp og rådgivning jeg har modtaget - og over at min gæld er afbetalt om ganske kort tid. Jeg vil give min varmeste anbefaling om at få hjælp af DinGæld hvis ens egen gæld blevet uoverskuelig. 5 stjerner herfra ⭐️

Laila Tordrup

12. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Min tid hos din gæld

Min tid hos din gæld

Har bare været fantastisk

Nu er jeg gældfri

Og altid har jeg kunne ringe til Simon

Og få svar og rådgivning

På alle mine spørgsmål

Tak for jer og dit goe arbejde

Laila

Jesper

2. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har de sidste 2,5 år benyttet…

Jeg har de sidste 2,5 år benyttet Dingæld til at administrere en gæld jeg havde fået bygget op.

De har altid været der for mig når jeg har haft spørgsmål og andet.

Min rådgiver Kenie har været super god. Fået forhandlet der hvor der har været muligt at forhandle. Så alt i alt stor ros til dem og stor tilfredshed her fra.

Marianne Josefsen

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har kun positivt at fortælle om din…

Har kun positivt at fortælle om din Gæld. De har været en stor hjælp og de var i stand til at få nogle gode betalingsaftaler etableret for mig og i dag 7 år efter er jeg gældfri og meget lettet . Kan kun anbefale at søge hjælp hos Din Gæld såfremt man har brug for hjælp til en ny start.

Lene plöger sørensen

26. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Uovertruffen virksomhed

En virksomhed der går ind for at give deres kunder den allerbedste kundeservice, og hvor man som kunde virkelig får værdi for pengene.

Jeg har brugt din gæld i flere år. Jeg har altid fået svar på spørgsmål jeg måtte have. Og jeg kan give dem de allerbedste anbefalinger og jeg giver dem helt sikkert max +++++

Osman

4. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har kun opleveret god behandling og…

Jeg har kun opleveret god behandling og fået en rigtigt godt hjælp med at få styr på mit økonomi, er mega glad for at jeg har valgt dem!

Kåre

9. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning for min Økonomi

Tilbage i starten af 2020 der var jeg ansat i et firma, som desværre gik konkurs, jeg har inden da stiftet mig en del gæld, hvilket så betød at jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne betale kreditorer de penge som de skulle have. Jeg overvejede kraftig at melde mig ind i Luksusfælden, men havde det stramt med at jeg skulle i TV, så jeg begyndte at søge alternative ting. Der gik ikke lang tid før jeg fandt DinGæld. Efter en del tøven, så ringede jeg dem op for at høre om de kunne hjælpe mig, jeg frygtede at jeg ville blive kaldt alt mulige grimme ting og at jeg ville blive udstillet, dette skete overhovedet ikke!

Da jeg ringede ind, fik jeg kontakt med Simon Haslev, han forklarede mig på en hel behagelig måde hvordan og hvorledes han og DinGæld kunne hjælpe mig, ved at betale mine kreditorer og lave aftaler med dem, så de fik deres penge, og jeg stadig havde penge til mad og strøm osv.

Under hele forløbet har der været god kontakt mellem Simon og jeg, og hver gang jeg har haft spørgsmål, så har han ikke tøvet med at svare, og gerne med lidt humor, hvilket er mega fedt!

Nu står jeg her, snart 3 år har de hjulpet mig, og jeg er snart gældsfri! Under hele mit forløb har jeg haft Simon Haslev som min rådgiver, og det har lykkedes ham at lave aftaler og sparer mig for renter osv. Det bliver helt ærgeligt at jeg snart er færdig med dem, da man virkelig får en behagelig oplevelse hver eneste gang man ringer ind til dem.

En af de bedste ting ved DinGæld er at du får en personlig rådgiver fra du henvender dig til du er færdig.