Thomas

26. april 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor ros til jeres medarbejder Gezim…

Stor ros til jeres medarbejder Gezim Gashi, der har hjulpet mig i en sådan grad at jeg nu endelig føler jeg kan trække vejret. Han har netop dags dato landet en aftale med min største kreditor vedr. en gæld på omkring 400.000 kr. hvor de er gået med til øjeblikkeligt stop af renter. Det gør det hele meget mere overskueligt for mig.

Jeg giver Gezim min varmeste anbefaling

Lone Borup

19. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har godt forløb et godt forløb,og vil til…

Jeg har haft et godt forløb,og vil til hver en tid anbefaler dem

Christian Andersen

16. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bad dem om hjælp for små 3 år siden

Bad dem om hjælp for små 3 år siden, hvor jeg fik tildelt Simon Haslev som gældsrådgiver.

Alt var uoverskueligt for mig, og min hverdag var virkelig dårlig.

Efter 1 enkelt opkald, overtog Simon hele styren, og det har aldrig været nemmere.

Han kontaktet alle mine kreditorere og lavet gode aftaler med dem.

Han infomere mig løbende om status på de forskellige kreditorer.

Kort fortalt, så er det en fantatisk service de yder.

Dennis

29. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt forløb med Simon

Jeg har haft et rigtig godt forløb med Simon. Simon har været god til at forhandle med mine kreditorer, og sparet mig for mange penge, So Fare! Man føler sig prioriteret hos Dingæld.

Kun rosende ord herfra! Helt klart en anbefalingsværdig virksomhed, hvis man har brug for hjælp, til at få styr på sine kreditorer.

BRIAN JEPSEN

15. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har været i gennen en gældsernæring…

Jeg har været i gennen en gældsernæring hvor Simon Haslev har stået i spidsen for rådgivning til mig og det havde jeg ikke kunne klare uden ham tusind tak Simon.

Hele forløbet har været i tæt kontakt via mail eller telefon samtaler hvor han uddybende satte mål og hjalp med udarbejdelse af papirer til relevante personer alt i alt en helt ud fantastisk hjælp Simon Haslev er en meget dygtig rådgiver som virkelig sætter sig i klienten’s sted nærværende og forstående kan klart anbefale deres service

Tusind tak

Vh Brian

Tanja

4. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk professionelt

Efter lang tids overvejelse kontaktede jeg DinGæld og fik en meget behagelig snak med Mads, som fra start gav mig en følelse af at jeg var i trygge hænder. Vi fik en aftale på plads og jeg skulle (selvfølgelig) udfylde og sende ind.

Der kom hurtigt gang i aftalerne og der gik ikke mere end et par måneder så var de første kreditor betalt ud. Her lidt over 1 år efter første samtale, står jeg nu med blot 3 kreditorer tilbage ud af 10+ hvoraf de sidste 2 forventes at være betalt ud i løbet af dette år. Det er mega fantastisk og verdens fedeste følelse!

Hele forløbet igennem har Mads og Joakim (mens Mads var væk) været klar på telefon og beskeder og har besvaret alle spørgsmål jeg nu måtte have. Fra start har jeg haft fuld tillid til at overlade mine penge i deres hænder.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og ikke mindst til at blive gældfri :-)

Betina

31. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Stor hjælp i en kæmpe kamp

Jeg har været meget glad for alt den hjælp Mads Morbech har gjort for mig. Han er altid klar til at svare, lytte, finde løsninger, tage fat i de kreditorer der måtte være og komme. Klar til guidning ved en indkaldelse til fogedretten. Og når man er blevet ufrivillig involveret i masse af gæld, og ikke har forstand eller ved, hvor man skal starte eller slutte i det store mareridt. Så er det Godt der findes folk som Mads.

Sinika Tiavad

23. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt jeg fandt Din Gæld

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Din Gæld.

Jeg er belvet hjulpet på alle mulige måder og fået en masse rådgivning, når jeg kontakte dem ikke bare vedrørende mine sager hos dem.

Så sstår du/I og har brug for at få løst uoverskuelige gælds problemer, så kontakt Din Gæld, jeg ved de vil gøre alt for og kunne hjælpe dig/Jer.

Det har kun taget mig 6/7 år og blive gældsfri.

Mvh

Sinika

Jens Christian

28. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 28. juni 2022

Over 300000 skåret af og gældfri om 5 år

Din gæld hjalp mig med at forhandle over 300000 af min gæld. Lavede aftaler så jeg har ro i hovedet og ikke skal bekymre mig mere. Gældfri om 5 år

Marianne Josefsen

17. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Har kun positivt at fortælle om din…

Har kun positivt at fortælle om din Gæld. De har været en stor hjælp og de var i stand til at få nogle gode betalingsaftaler etableret for mig og i dag 7 år efter er jeg gældfri og meget lettet . Kan kun anbefale at søge hjælp hos Din Gæld såfremt man har brug for hjælp til en ny start.