Efter flere år med rod i økonomien, var Jane havnet i en situation, hvor hun havde mistet overblikket og havde svært ved at finde overskud i sin hverdag. Uvisheden om hvornår den næste rykker lå i postkassen og bekymringerne om, hvordan hun skulle betale de penge, hun skyldte, begyndte at påvirke hendes dagligdag. Hun endte med at føle sig helt stresset over sin økonomiske situation:  

- Nogle dage kunne jeg få helt ondt i maven over det. Jeg kunne ikke se, hvor pengene skulle komme fra.


Ét opkald - og bekymringerne var væk

Til sidst besluttede Jane sig for at søge hjælp: “for hjælp det skulle jeg have”, som hun selv påpeger. Jane søgte hjælp på nettet og fandt DinGæld.dk, hvor hun bestilte en uforpligtende gældssamtale. Samtalen med en af DinGælds gældsrådgivere skulle vise sig at blive et vendepunkt i Janes liv: 


Jeg kunne lægge alle mine økonomiske problemer over til min rådgiver. Det var en stor lettelse for mig.

Jane, tidligere kunde


Jane og hendes personlig rådgiver fik sammen skabt et overblik over Janes økonomi, og de fandt frem til, hvem hun skyldte penge til og hvor meget hun skyldte i alt. Næste step i processen var at få lagt et budget, som var realistisk for Jane at overholde, og som samtidig gav hende råd til at opfyldt hendes behov i hverdagen. Nu havde de sammen skabt grundlaget for, at hendes hverdag igen kunne hænge sammen, og hendes rådgiver begyndte at forhandle nye aftaler med Janes kreditorer. Jane beskriver selv samarbejdet med sin rådgiver som trygt og bekymringsfrit. Hun fortæller, at det gav hende ro i hverdagen, at hun altid kunne ringe og snakke med sin rådgiver, hvis der var noget, hun var i tvivl om. Mens Jane stoppede med at spekulere på sin økonomi, sørgede hendes rådgiver for at forhandle nye aftaler med kreditorerne, der sikrede hende store besparelser og mindst lige så vigtigt - søvnfyldte nætter.


Har du brug for hjælp til at få styr din gæld?
Bestil uforpligtende gældssamtale

 

Kunne have stoppet samarbejdet tidligere

Netop trygheden fremhæver Jane som det bedste ved at få hjælp fra DinGæld.   

Efter lidt tid med hjælp fra sin personlige rådgiver, var der så godt som styr på Janes økonomiske situation. Derfor var hun også ved at overveje, om hun skulle stoppe hos DinGæld og klare den restende gældsafvikling på egen hånd. Fordelen ved at forsætte samarbejdet med DinGæld var dog, at der forsat var mulighed for, at rådgiveren kunne genforhandle eksisterende aftaler med kreditorer og på den måde opnå større besparelser, og samtidig var det trygt at forsætte til hele gælden var væk. Så selvom Jane havde mulighed for at varetage afbetalingen af gælden på egen hånd, valgte hun at forsætte hos DinGæld, indtil hun kunne kalde sig gældfri.

Det vigtigste for Jane var nemlig den tryghed, hun fik ved at have en personlig rådgiver, der kunne hjælpe hende helt i mål.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med vores løsning: NemGæld


Stolthed over at opsøge hjælp

I dag er Jane gældfri og den skyldfølelse, hun før havde over sin gæld, er afløst af stolthed over at være fri af sin gæld.  

- Jeg skammer mig ikke over min økonomi længere. Jeg er stolt over, at jeg spurgte om hjælp, så jeg kunne komme ud på den anden side. Jeg har lært meget af det her forløb. Og jeg ved, at jeg aldrig kommer ud i økonomiske problemer igen. Jeg har virkelig ikke lyst til at skulle starte forfra med en ny gæld. 

Nu kan Jane igen spare penge op hver måned og kigge fremad mod nye drømme og en lys fremtid. Jane har været så glad for sit forløb, at hun allerede har anbefalet en fra hendes familie at kontakte DinGæld. Jane vil gerne hjælpe andre med at række ud. For det var netop, da Jane kontaktede DinGæld, at hendes situation begyndte at vende. Der fik hun både tryghed og konkret hjælp til at få styr på sin gæld. 

 

Jeg tror ikke, jeg havde været gældfri i dag, hvis ikke jeg havde fået hjælp.

Jane, tidligere kunde.


Jane er overbevist om, at hun ikke selv kunne have fået skabt det samme overblik og fået indgået lige så gode aftaler med kreditorerne, som hendes rådgiver formåede. Hun glæder dig sig over igen at kunne lægge penge til side til nye oplevelser, og hun håber på en rejse til udlandet i sommerferien.  


Du har også mulighed for at få hjælp i dag.
Bestil uforpligtende gældssamtale

Historien er lavet i samarbejde med Jane og er skrevet ud fra hendes egne ord og vendinger.