Gældsrådgivning

Vores professionelle gældsrådgivere sætter sig ind i din økonomiske situation, skaber overblik og afdækker dine muligheder for at blive gældfri.

Bestil gratis gældssamtale

Gældsrådgivning til private

Hvorfor bruge en gældsrådgiver?

Med vores gældsrådgivning får du rådgivning, der kan gøre dig gældfri.

En gældsrådgiver undersøger din sag og rådgiver dig, så du kender alle økonomiske muligheder samt er bevidst om eventuelle faldgruber.

Det giver dig den nødvendige indsigt, så du kan blive gældfri på den helt rigtige måde.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du:

Hvor kan man få hjælp til sin økonomi?

Som gældsramt har du ikke brug for investeringsrådgivning og rådgivning om boligkøb. Du har brug for rådgivning om gæld.

DinGæld arbejder udelukkende med økonomisk rådgivning til private om kredit og afvikling af gæld. Vi er specialister i gældsrådgivning og har alle en økonomisk baggrund. Hos os får du derfor en erfaren rådgiver, der ved, hvordan du kan blive gældfri.

Økonomisk rådgivning – der gør dig gældfri

Det er blandt andet din privatøkonomi, der afgør, hvordan du hurtigst bliver gældfri. Derfor skal din økonomi undersøges. Vi skaber overblik over din dagligdag og laver et budget, så du har penge nok til det, der er vigtigt for dig og din familie.

Med budgettet får du klarhed over dine indtægter og udgifter. Budgettet giver os klarhed over hvilke realistiske muligheder, du har for at blive gældfri, og hvor hurtigt det kan lade sig gøre.

Få en gratis økonomisk rådgivningssamtale

Start med at bestille en gratis gældssamtale og bliv ringet op af os. Vi skaber et overblik over din situation og økonomi, så vi kan afdække hvilke muligheder, du har for at blive gældfri. Ønsker du at samarbejde med os, dykker vi ned i detaljerne i din sag, så du kan tage en kvalificeret beslutning om, hvordan du ønsker at blive gældfri.

Bestil gratis gældssamtale