Kimmi Goodwin

21. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan kun anbefale Dingæld.dk. Min rådgiver var utrolig venlig og forstående og fik beroliget mig i en situation som jeg ikke synes var rar. Nu er vores samarbejde overstået og jeg har mere ro på i hverdagen. Stort tak for hjælpen til jer alle!

Maibritt Sørensen

29. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Vi havde en stor og meget håbløs gæld

Vi havde en stor og meget håbløs gæld, som vi ikke kunne se os ud af. Fandt DinGæld på nettet og fik os taget sammen til at få ringet til dem. Det er det bedste vi har gjort. I starten skete der ikke så meget, men pludselig skete der noget. Der er nu styr på de fleste kreditorer og nogle lån er nu ude af verden. Vi har altid fået hjælp når vi har haft brug for det og vores rådgiver Jannick er ikke længere væk end en mail eller et opkald. Vi har undervejes haft nogle uforudsete udgifter, det er der blevet taget hånd om og vi har fået hjælp til at få lov at indbetale lidt mindre ind når det har været. Det kalder vi god kundeservice. Man indbetaler et månedligt beløb, og de regninger der kommer sender vi bare til din gæld og så klarer de resten ,det giver ro i maven.


Vi kan kun anbefale at man tager kontakt til DinGæld. Det har været den allerbedste løsning for os som stod i en håbløs situation og kan kun anbefale alle med en stor gæld at gøre det. Vi føler os trygge og ved vi kan regne med vores rådgiver. Stor ros til Jannick og resten af teamet hos DinGæld. Så derfor burde de have 10 stjerner istedet for 5 :-)

Dennis Meyer

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Med en personlig gæld på over 900.000 og en fuldstændig uoverskuelig talrække af kreditorer har DinGæld formået at skabe overblik og aftaler med samtlige kreditorer, 3 år med gode aftaler er gæld nede på 400.000! Benhårdt arbejde kræves! Altid imødekommende og realistiske! Tusind tak til især Mads!

Vibeke

9. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super godt tilfreds


For et par år siden kontaktede jeg DinGæld. Min økonomi lå i ruiner, gik rundt med konstant ondt i maven og jeg kunne ikke sove om natten.


Min empatiske og meget dygtige rådgiver Kenie har hele tiden stået klar med vejledning og opbakning. Det har haft stor betydning for mig.


Kan give DinGæld de bedste anbefalinger. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg valgte dem til at hjælpe mig ud af min gæld. De er de bedste.

Torben Iversen

25. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg stod i en situation hvor jeg havde mistet overblikket over min økonomi, jeg tog kontakt til DinGæld og de hjalp mig med at få det store overblik så jeg kunne komme videre. De hjalp mig sågar ud af RKI som trak tænder ud på selvtillid og energi.


Det at man får en fast person at snakke med betyder meget og det får man hos dem. Jeg kan kun anbefale DinGæld hvis man skulle få brug for hjælp og overblik.

Lone Kier Handberg

28. august 2020

Trustpilot 5 stjerner

Sidder man i uoverskuelig gæld og trænger til et forgyldt overblik og sparring/gode råd og vejledning kan jeg stærkt anbefale DinGæld.

Ck Stark

26. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld er et, fantastisk firma, som virkelig tager din sag alvorligt.

Inden jeg kontaktede DinGæld, var jeg i store problemer ang. gæl. De var så store at jeg havde svært ved at kunne se en fremtid, for mig selv, for når jeg havde betalt mine månedlige udgifter, havde jeg lige nok til mad, og ellers var der ikke en krone tilbage.

I dag er jeg helt utrolig taknemlig for at jeg kontaktede DinGæld udover at jeg har fået nogen super stærke økonomi advokater, som udelukkende arbejder for mig og min sag, og de gør simpelthen alt for at mit stress skal være så minimalt som overhovedet muligt, så de tager også til de møder der kommer i fogedretten for mig, og ellers har jeg barer en rigtig dygtig rådgiver og forhandler der stort set altid er til rådighed for mig når jeg har spørgsmål, til sagerne eller hvis der lige pludselig dykker noget nyt og uventet op, så er min rådgiver barer klar på at løse det hurtigst muligt!

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Annsofie Lindskou Larsen

15. september 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har ikke andet end positive ting at sige om dette firma. Har haft alle tiders gældsrådgiver fra start også til nu som har gjort et kæmpe stort stykke arbejde og det har jeg virkelig været så taknemmelig for. Af hjertet TAK!