annette nielsen

23. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

hurtig og effektiv :-)

hurtig og effektiv, vil klart anbefale dem til andre

Heidi

11. november 2021

Trustpilot 5 stjerner

Opdateret 11. november 2021

Fantastisk hjælp :-)

Hej Din Gæld/ Kenie :-)

En god gave til aften :-D Så kom dagen kan kalde mig gæld fri takket være kenie og hans fantastiske samarbejde og hvis der har været nået har du altid været der kan ikke takke dig nok, håber virkelig hvis der andre der har problemer så ring til din Gæld det eneste minus er at jeg ikke fandt din Gæld før i forstår virkelig en så selvom gæld ser sort ud er der lys for enden af tunnelen med din gæld ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ 10 ekstra Stjerner herfra :D de bedste hilsner Heidi :-D

Joan Jakobsen

13. oktober 2021

Trustpilot 5 stjerner

Altid god hjælp

Vi kan helt klart anbefale Din Gæld. Vi har fået den bedste hjælp først fra Jannick og nu fra Mads.

Vi har altid fået en super god behandling og bliver på ingen måde set som dårlige mennesker, fordi vi har haft problemer med vores økonomi.

Kamilla Rasmussen

2. maj 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har været hos dingæld siden marts…

Jeg har været hos dingæld siden marts 2018. Jeg havde en gæld som var vokset mig op over hovedet. Jeg tog endelig springet og spurgte efter hjælp. Jeg startede med 21 kreditorer hvor en del af dem var videre givet til inkasso og herefter RKI. Målet her var at få betalt dem ud som jeg stod registreret i RKI for, og det var ret høje beløb. Jeg kom ud af RKI sidste år! Nu har jeg en restgæld på 13000kr og 1 kreditorer. Jeg er så taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Det har givet mig ro i maven, vedvidende at jeg har betalt et fast beløb, og min rådgiver klarede resten. Nu har jeg dags dato, i samråd med min rådgiver afsluttet forløbet da restgælden er så lav og jeg lige så godt kunne bruge de ekstra 595kr for medlemskab til at afvikle på gælden. Jeg er gældfri om 2 mrd.

Tusind tak til min første gældsråder Mads og til min anden, Alexander. Tak for jer.

Søren Lassen

9. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

5 store stjerner til DinGæld !

Det har for mig været en helt igennem positiv oplevelse at samarbejde med DinGæld og Simon Haslev ! Fra første samtale en masse gode råd, i forbindelse med en større milliongæld. Jeg besluttede at indgå samarbejde og har IKKE fortrudt - Simon har været en stor støtte. Jeg fik bevilget gældssanering og er nu en fri mand. DinGæld er et kompetent, seriøst og helt igennem i orden rådgivningsfirma, med en yderst rimelig pris for deres ydelser !

Mette Denis

13. juli 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med din gæld

Jeg er meget tilfreds med din gæld, jeg har en rigtig god rådgiver (Simon), som er rigtig god at snakke med om min økomomiske situation som var kørt helt i hårdknude for mig, og han har hjulpet mig rigtig meget.

Dorthe

24. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Da jeg tog skridtet til at kontakte…

Da jeg tog skridtet til at kontakte DinGæld for hjælp i en situation, som af mange personlige årsager og tragedier havde vokset mig over hovedet, var det med bævrende hjerte og uvished om det var det rigtige valg.

Det var absolut rigtigt - jeg har fra dag 1 fået den mest professionelle hjælp, råd, vejledning. De har overtaget alt omkring kreditorer, gældsaftaler mm.

De har fået lavet aftaler som alle er blevet overholdt, men kreditorerne har været svære at danse med, da deres renter blev til større renter og renter på renter - så det tilsidst var umuligt at se lyset for enden af tunnellen.

Selvom der gennem de sidste 4 år har været 3 rådgivere inde over min sag, har jeg altid følt mig taget godt af, og de vidste hver især når de overtog sagen, hvad det handlede om, og kunne give samme ro og overblik for mig, og har gjort alt det bedste for mig i deres forhandlinger med kreditorerne.

Det sidste års tid har der været indledt gældssanering, som i dag er afsagt dom i, og jeg har med DinGæld fået gældssanering, og dermed en afslutning på min sag, som nu gør jeg kan leve og trække vejret igen, imens jeg med et lille beløb bliver helt gældfri inden for de næste 3-5 år.

Tusind tak og jeg vil til hver en tid anbefale DinGæld hvis nogle skulle komme i gældsproblemer af en hver art!

Venlig hilsener og tak for samarbejdet

Dorthe Hansen

Lisbeth Andersen

13. september 2021

Trustpilot 4 stjerner

Super positiv oplevelse

Har haft en super positiv oplevelse. De har hjulpet mig med at få styr på en totalt væltet økonomi så jeg nu etfer 2,5 år igen kan overskue min gæld OG de har sparet mig en masse renter og omkostninger til mine kreditorer. Super venligt personale.

Simon Lindstrøm Frederiksen

19. marts 2022

Trustpilot 4 stjerner

Jeg er fuldt ud tilfreds

Jeg er fuldt ud tilfreds. Med den hjælp og behandling jeg har fået. Jeg har fået hjælp med og ligge en plan og har allerede nu fået ned barberet meget af min gæld og kan nu se en ende på det hele. Jeg har haft mads morbech og han har gjort det helt kanon.

Marianne Jessen

8. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kompetente eksperter for private med gæld

Fantastik samarbejde... hurtig respons ved spørgsmål.

Super venlige og kompetente rådgivere.

Giver ro i sjælen og mindsker byrden vedr. gæld når DinGæld har overtaget div.lån

Gode til at få aftaler i hus.. jeg sammenligner jer med Luksusvældens eksperter.

Mvh.

Marianne