Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Peter

28. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et firma jeg varmt kan anbefale. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem. De er nemme at snakke med og får gjort arbejdet til UG.


De har arbejdet sig frem til at min gæld forsvandt længe før jeg havde håbet. Som sagt et firma jeg varmt kan anbefale til andre kriseramte danskere.

Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Kim Jensen

12. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds mand


Jeg er rigtig godt tilfreds med DinGæld jeg har kun positiv at sige om dem, der bliver gjort hvad der skal gøres så jeg er kommet langt efter jeg blev medlem af DinGæld.

Gitte

28. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tusind tak til Dingæld for hjælpen. De tog kontakt til kreditorer og fik nogle gode aftaler, som har gjort, at jeg her ca 3,5 år efter, er gældfri. Så kan du ikke se dig ud af gælden, så kontakt DinGæld, og de vil hjælpe dig alt hvad de kan.

Elly Andersen

24. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi godt tilfreds med DinGæld (Mads ) vi kan godt anbefaler til andre som er knibe. Vi fik nogle gode samtaler med Mads. DinGæld var en god oplevelse for os Venlig hilsen Elly og Per.

Anja Hansen

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med DinGæld. De har hjulpet os så meget at vi snart er gældsfri og det har sparet os for et stort besvær ved at det er dem der laver aftaler med vores kreditor, så det er vi vildt glad for. Mange tak for alt jeres hjælp

Kim Petersen

2. juli 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds med DinGælds håndtering af min gæld og forhandlinger så jeg kan slappe af og fokuser på mit arbejde i stedet. De sørger for betalinger og forhandlinger og jeg sørger for at overføre et fast beløb. Ingen stress, meget dejlig følelse i kroppen. Glæder mig til den dag de siger jeg kan blive gældfri

Rasmussen

23. maj 2020

Trustpilot 5 stjerner

Min oplevelse med DinGæld, har været fantastisk! Stod i en rigtig møg situation tilbage i 2018, med en nyfødt på armen - jeg valgte at tage kontakt og nu 2 år senere, er jeg snart ved at være færdig med gælden.


DinGæld har været super søde at tale med, og hurtig at komme i kontakt med både telefonisk men også per mail. Jeg kan altid få fat i min gældsrådgiver hvilket giver mig tryghed, så jeg ikke skal snakke med flere forskellige.

Marianne Byg

28. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Ros til DinGæld


Jeg sætter stor pris på den hjælp jeg har fået i forbindelse med afvikling af min gæld. DinGæld har forhandlet nogle gode aftaler med kreditorerne som jeg ikke selv havde overskud til. Jeg kan kun anbefale andre i samme situation at kontakte DinGæld og få hjælp.