Ole Skovborg

10. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste anbefaling herfra


Rigtig god oplevelse og rigtig god sparring og rådgivning så der er kommet et overblik over hele min økonomi. Jeg føler mig helt rolig omkring samarbejdet og lader trygt min sag i deres hænder, så kan jeg koncentrere mig om at passe mit job. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Pia Schmidt

22. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service, nem at snakke med. Meget beroligende.

Daniela Petrova

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med tjenesterne fra DinGæld. De hjalp mig meget hurtigt med at begynde at betale mit lån med en meget lav rente. Mange Tak til David for et godt udført arbejde og meget god kommunikation med mig.

H.K

23. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Var skeptisk i starten, men klart det bedste jeg har gjort. Der var altid god kommunikation, hurtige svar og de var altid nem at få fat i ved evtuelle spørgsmål. Jeg har fået nogle rigtige gode aftaler på plads, og har nu overblik til at kunne tag over selv, det kan jeg kun takke DinGæld for især min rådgiver Kenie.

Vibeke

9. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super godt tilfreds


For et par år siden kontaktede jeg DinGæld. Min økonomi lå i ruiner, gik rundt med konstant ondt i maven og jeg kunne ikke sove om natten.


Min empatiske og meget dygtige rådgiver Kenie har hele tiden stået klar med vejledning og opbakning. Det har haft stor betydning for mig.


Kan give DinGæld de bedste anbefalinger. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg valgte dem til at hjælpe mig ud af min gæld. De er de bedste.

Louise Bilde

18. august 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Jeg rettede henvendelse hos dem i oktober og har følg mig godt behandlet og informeret igennem hele forløbet. De fik aftaler med to kreditorer og dette gjorde at jeg bare skulle indbetale et fast beløb hver måned og så klarede de resten. Til slut måtte vores samarbejde ophøre af personlige årsager og her var DinGæld igen super imødekommende og havde fuld forståelse. Så igen en varm anbefaling herfra.

Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Fatima Haj

22. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds kunde

Jeg har været og er stadig glad for DinGæld, jeg har haft nogle gode kompetente rådgivere som har hjulpet min sag igennem og som står for al korrespondance med de forskellige kreditorer, så jeg ikke skal bokse med det.

Så tak for hjælpen

Vivi Kopp Pedersen

18. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Det er det bedste jeg har gjort.


Jeg var meget flov over at jeg var havnet i med gæld jeg ikke ku overskue at betale. Jeg læste så om DINGÆLD på nettet og jeg gik i lang tid før jeg endelig tog mod til mig og ringede til dem. Jeg fik en gratis og uforpligtende samtale, men var ikke i tvivl om at de sku hjælpe mig. Og det har de så sandelig gjort. De fik lavet nogle super gode aftaler med mine kreditorer, det havde jeg aldrig selv ku ha gjort. Så igen.... det er det bedste jeg har gjort.

Michelle Spenner

27. maj 2021

Trustpilot 5 stjerner

Jeg vil klart anbefale DinGæld hvis det hele sejler og du ik kan finde overblikket. Jeg er yderst glad for jeg tog mig sammen. Har fået en mega sød rådgiver Amir, som er der for en og som hjælper alt hvad han kan. Han opdatere mig løbende og jeg er med i aftaler der laves mm. Klart pengene værd!