Kim Petersen Jakobsen

11. juni 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har brugt DinGæld gennem et par år. I den tid de har styret min økonomi i forhold til gæld kan jeg kun varmt anbefale dem. Alt i alt har de har rigtig godt styr på det og sparet mig for flere grå hår end jeg havde i forvejen :) :)

1000 tak for et fantastisk samarbejde og kan som sagt kun anbefale DinGæld hvis folk skal af med deres gæld

Pernille

4. marts 2020

Trustpilot 5 stjerner

Virkelig god kundeservice. De er altid til rådighed. Behagelige at snakke med og meget hjælpsomme.


Alle rådgiver klare det til ug+++++

Peter

28. januar 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et firma jeg varmt kan anbefale. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med dem. De er nemme at snakke med og får gjort arbejdet til UG.


De har arbejdet sig frem til at min gæld forsvandt længe før jeg havde håbet. Som sagt et firma jeg varmt kan anbefale til andre kriseramte danskere.

Jacob Abed

I går

Trustpilot 5 stjerner

Ok behandling hvor ens rådgiver som David har været på min side fra starten og fik lavet aftaler på min vegne med halvdelen af mine kreditor men nu ser jeg at tingene begynder at se lyst ud for enden af tunnelen tak for kampen David.

Pernille

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Har fået en rigtig god behandling af DinGæld. De hjalp mig med at få styr over kreditorer og fik indgået gode aftaler med kreditorer og til afdrag der kunne overholdes. Kan kun give de varmeste anbefalinger til at benytte DinGæld

Vicktoria

26. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har efter et dårligt lejlighedskøb været i en årelang negativ økonomisk spiral, som til sidst blev helt uoverskuelig. Jeg kontaktede DinGæld og var så heldig at få Mads.


Jeg har været i et samarbejde med DinGæld i et par år, og i den periode har Mads forhandlet bedre aftaler end jeg nogensinde kunne håbe på - og det er den største årsag til at vi i dag har kunnet afslutte vores samarbejde.


Idag forlader jeg Mads og dermed DinGæld med ro i min økonomi, en opsparings konto, en godkendelse til køb af ny bolig i banken, et nyt penge mindset og RKI fri!

Roland Schmidt

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

En stor lettelse i mit liv...det har givet mig glæden for verden tilbage...ville for alt ønske at kunne klare det selv...men når beslutningen er taget blev det hele bare lettere.

Astrid

I forgårs

Trustpilot 5 stjerner

Uden DinGæld, skulle jeg ikke have klaret det hele selv. Har fået all den support, jeg har brug for. Kan endelig slappe af :)

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Lena

16. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

De er rigtigt dygtige derinde, og er nemme at få fat i. De er god til at have løbende kontakt og er ikke særlige dyre, at have som gældsrådgiver. De er gode til at sige, at man ikke skal sætte flere penge af end man kan overleve.