Lene plöger sørensen

26. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Uovertruffen virksomhed

En virksomhed der går ind for at give deres kunder den allerbedste kundeservice, og hvor man som kunde virkelig får værdi for pengene.

Jeg har brugt din gæld i flere år. Jeg har altid fået svar på spørgsmål jeg måtte have. Og jeg kan give dem de allerbedste anbefalinger og jeg giver dem helt sikkert max +++++

Yassine Saleh Mohamad Wafic

7. marts 2022

Trustpilot 5 stjerner

Hello

Hej

Det er en store hjælp fra DinGæld at jeg gæld fri efter næsten 5 år hvor min økonomi før DinGæld har været meget dårlig og efter jeg blive klient hos DinGæld jeg har det godt beløb til mig selv og samtidig jeg betale min gæld. Jeg anbefale alle folk som har store gæld så DinGæld er en fantastisk løsning.

Maria

9. februar 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kæmpe anbefaling.

Jeg kom i kontakt med DinGæld i 2017, da jeg ikke længere havde overblik over min økonomiske situation. Det var en kæmpe lettelse at jeg kunne fralægge mig “ansvaret”, og lade min rådgiver stå for forhandlinger med kreditorerne, betaling osv. Jeg har igennem hele mit forløb fået en god behandling, min rådgiver har været tilgængelig, hurtigt svar og god service. I dag er jeg gældfri og det er takket være DinGæld. Jeg kan kun anbefale dem, hvis du gerne vil have hjælp til din økonomiske situation.

Jonas Søndergård Nielsen

20. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Kan helt klart anbefales.

Jeg har haft Simon Haslev som rådgiver, og vi har haft en rigtig god dialog og godt samarbejde. Kan helt klar anbefale ham og firmaet.

Tanja

15. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Evig taknemlig

DinGæld har hjulpet mig af med mavepinen over udbetale regninger og en gæld der bare steg! Jeg er så taknemlig for den hjælp og rådgivning jeg har modtaget - og over at min gæld er afbetalt om ganske kort tid. Jeg vil give min varmeste anbefaling om at få hjælp af DinGæld hvis ens egen gæld blevet uoverskuelig. 5 stjerner herfra ⭐️

Jens Kristen Nørskov Wendelboe

23. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god hjælp med at håndtere af gæld

Rigtig god hjælp med at håndtere af gæld

Lone Borup

19. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har godt forløb et godt forløb,og vil til…

Jeg har haft et godt forløb,og vil til hver en tid anbefaler dem

Sinika Tiavad

23. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt jeg fandt Din Gæld

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Din Gæld.

Jeg er belvet hjulpet på alle mulige måder og fået en masse rådgivning, når jeg kontakte dem ikke bare vedrørende mine sager hos dem.

Så sstår du/I og har brug for at få løst uoverskuelige gælds problemer, så kontakt Din Gæld, jeg ved de vil gøre alt for og kunne hjælpe dig/Jer.

Det har kun taget mig 6/7 år og blive gældsfri.

Mvh

Sinika

Kåre

9. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning for min Økonomi

Tilbage i starten af 2020 der var jeg ansat i et firma, som desværre gik konkurs, jeg har inden da stiftet mig en del gæld, hvilket så betød at jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne betale kreditorer de penge som de skulle have. Jeg overvejede kraftig at melde mig ind i Luksusfælden, men havde det stramt med at jeg skulle i TV, så jeg begyndte at søge alternative ting. Der gik ikke lang tid før jeg fandt DinGæld. Efter en del tøven, så ringede jeg dem op for at høre om de kunne hjælpe mig, jeg frygtede at jeg ville blive kaldt alt mulige grimme ting og at jeg ville blive udstillet, dette skete overhovedet ikke!

Da jeg ringede ind, fik jeg kontakt med Simon Haslev, han forklarede mig på en hel behagelig måde hvordan og hvorledes han og DinGæld kunne hjælpe mig, ved at betale mine kreditorer og lave aftaler med dem, så de fik deres penge, og jeg stadig havde penge til mad og strøm osv.

Under hele forløbet har der været god kontakt mellem Simon og jeg, og hver gang jeg har haft spørgsmål, så har han ikke tøvet med at svare, og gerne med lidt humor, hvilket er mega fedt!

Nu står jeg her, snart 3 år har de hjulpet mig, og jeg er snart gældsfri! Under hele mit forløb har jeg haft Simon Haslev som min rådgiver, og det har lykkedes ham at lave aftaler og sparer mig for renter osv. Det bliver helt ærgeligt at jeg snart er færdig med dem, da man virkelig får en behagelig oplevelse hver eneste gang man ringer ind til dem.

En af de bedste ting ved DinGæld er at du får en personlig rådgiver fra du henvender dig til du er færdig.

Morten Bjerglund

3. maj 2022

Trustpilot 5 stjerner

Gør hvad de lover

Gør hvad de lover - simpelt, godt og enkelt