Martin Christensen

8. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld kan anbefales

Jeg har brugt DinGæld i lidt over et halvt år. Vi var nået til et punkt hvor vi ikke kunne overskue situationen længere. Og gæld forskellige steder med rykkere og ting vi ikke kunne betale var faktisk rart at smide fra sig i en periode så vi kunne få styr på vores liv igen. De har gjort en del for at få lidt bedre aftaler i hus til de forskellige kreditorer, ikke dem alle, det som de siger, det tager noget tid at få aftalerne i hus. Men lidt rentestop og nedsatte ydelser fik de igennem til os.

Kan man ikke længere overskue sine kreditorer og trænger til en pause eller lidt hjælp, så er det helt sikkert det værd at snakke med dem om det. Vær dog lidt forberedt på lidt is i maven i den første tid, for kreditorerne holder jo ikke op med at kontakte en. Der er det bare rart at sende sorteper videre til dem.

Det er meget troværdige folk jeg har snakket med, og de lever stadig op til min tillid til dem.

BRIAN JEPSEN

15. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har været i gennen en gældsernæring…

Jeg har været i gennen en gældsernæring hvor Simon Haslev har stået i spidsen for rådgivning til mig og det havde jeg ikke kunne klare uden ham tusind tak Simon.

Hele forløbet har været i tæt kontakt via mail eller telefon samtaler hvor han uddybende satte mål og hjalp med udarbejdelse af papirer til relevante personer alt i alt en helt ud fantastisk hjælp Simon Haslev er en meget dygtig rådgiver som virkelig sætter sig i klienten’s sted nærværende og forstående kan klart anbefale deres service

Tusind tak

Vh Brian

Sinika Tiavad

23. september 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt jeg fandt Din Gæld

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Din Gæld.

Jeg er belvet hjulpet på alle mulige måder og fået en masse rådgivning, når jeg kontakte dem ikke bare vedrørende mine sager hos dem.

Så sstår du/I og har brug for at få løst uoverskuelige gælds problemer, så kontakt Din Gæld, jeg ved de vil gøre alt for og kunne hjælpe dig/Jer.

Det har kun taget mig 6/7 år og blive gældsfri.

Mvh

Sinika

Klemens Jakobsen

19. oktober 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg kan kun på det varmeste anbefale…

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Din Gæld.

Frederik Pyndt Jensen

30. juni 2022

Trustpilot 5 stjerner

Super hjælpsomme!

Super hjælpsomme!

Fik virkelig sat styr på min økonomi!

Morten Bjerglund

3. maj 2022

Trustpilot 5 stjerner

Gør hvad de lover

Gør hvad de lover - simpelt, godt og enkelt

Dennis

29. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Godt forløb med Simon

Jeg har haft et rigtig godt forløb med Simon. Simon har været god til at forhandle med mine kreditorer, og sparet mig for mange penge, So Fare! Man føler sig prioriteret hos Dingæld.

Kun rosende ord herfra! Helt klart en anbefalingsværdig virksomhed, hvis man har brug for hjælp, til at få styr på sine kreditorer.

Jesper

2. august 2022

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har de sidste 2,5 år benyttet…

Jeg har de sidste 2,5 år benyttet Dingæld til at administrere en gæld jeg havde fået bygget op.

De har altid været der for mig når jeg har haft spørgsmål og andet.

Min rådgiver Kenie har været super god. Fået forhandlet der hvor der har været muligt at forhandle. Så alt i alt stor ros til dem og stor tilfredshed her fra.

Kåre

9. november 2022

Trustpilot 5 stjerner

Bedste beslutning for min Økonomi

Tilbage i starten af 2020 der var jeg ansat i et firma, som desværre gik konkurs, jeg har inden da stiftet mig en del gæld, hvilket så betød at jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne betale kreditorer de penge som de skulle have. Jeg overvejede kraftig at melde mig ind i Luksusfælden, men havde det stramt med at jeg skulle i TV, så jeg begyndte at søge alternative ting. Der gik ikke lang tid før jeg fandt DinGæld. Efter en del tøven, så ringede jeg dem op for at høre om de kunne hjælpe mig, jeg frygtede at jeg ville blive kaldt alt mulige grimme ting og at jeg ville blive udstillet, dette skete overhovedet ikke!

Da jeg ringede ind, fik jeg kontakt med Simon Haslev, han forklarede mig på en hel behagelig måde hvordan og hvorledes han og DinGæld kunne hjælpe mig, ved at betale mine kreditorer og lave aftaler med dem, så de fik deres penge, og jeg stadig havde penge til mad og strøm osv.

Under hele forløbet har der været god kontakt mellem Simon og jeg, og hver gang jeg har haft spørgsmål, så har han ikke tøvet med at svare, og gerne med lidt humor, hvilket er mega fedt!

Nu står jeg her, snart 3 år har de hjulpet mig, og jeg er snart gældsfri! Under hele mit forløb har jeg haft Simon Haslev som min rådgiver, og det har lykkedes ham at lave aftaler og sparer mig for renter osv. Det bliver helt ærgeligt at jeg snart er færdig med dem, da man virkelig får en behagelig oplevelse hver eneste gang man ringer ind til dem.

En af de bedste ting ved DinGæld er at du får en personlig rådgiver fra du henvender dig til du er færdig.

Lene plöger sørensen

26. juli 2022

Trustpilot 5 stjerner

Uovertruffen virksomhed

En virksomhed der går ind for at give deres kunder den allerbedste kundeservice, og hvor man som kunde virkelig får værdi for pengene.

Jeg har brugt din gæld i flere år. Jeg har altid fået svar på spørgsmål jeg måtte have. Og jeg kan give dem de allerbedste anbefalinger og jeg giver dem helt sikkert max +++++