Marianne Byg

28. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Ros til DinGæld


Jeg sætter stor pris på den hjælp jeg har fået i forbindelse med afvikling af min gæld. DinGæld har forhandlet nogle gode aftaler med kreditorerne som jeg ikke selv havde overskud til. Jeg kan kun anbefale andre i samme situation at kontakte DinGæld og få hjælp.

Jes Henning Andersen

9. oktober 2020

Trustpilot 5 stjerner

Mad hjemme takket være DinGæld.dk


Har haft glæde af DinGæld.dk i 2 år. Min økonomi var noget i hundene. DinGæld.dk´s professionelle tilgang og høje serviceniveau har fjernet min stress = rudekuverter. Min sag er i gode hænder. Og så har jeg ovenikøbet mad hjemme og sover bedre!!!


Gør dig selv en tjeneste og kontakt dem!!!

Ck Stark

26. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld er et, fantastisk firma, som virkelig tager din sag alvorligt.

Inden jeg kontaktede DinGæld, var jeg i store problemer ang. gæl. De var så store at jeg havde svært ved at kunne se en fremtid, for mig selv, for når jeg havde betalt mine månedlige udgifter, havde jeg lige nok til mad, og ellers var der ikke en krone tilbage.

I dag er jeg helt utrolig taknemlig for at jeg kontaktede DinGæld udover at jeg har fået nogen super stærke økonomi advokater, som udelukkende arbejder for mig og min sag, og de gør simpelthen alt for at mit stress skal være så minimalt som overhovedet muligt, så de tager også til de møder der kommer i fogedretten for mig, og ellers har jeg barer en rigtig dygtig rådgiver og forhandler der stort set altid er til rådighed for mig når jeg har spørgsmål, til sagerne eller hvis der lige pludselig dykker noget nyt og uventet op, så er min rådgiver barer klar på at løse det hurtigst muligt!

Heidi Hansen

4. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg har lige opstartet, og er indtil videre godt tilfreds med opstarts forløbet, de har indtil videre været rigtigt flinke og når de har sagt noget er det også blevet gjort, en enkel gang kunne jeg ikke komme igennem til min rådgiver, men så kunne Mads svare på mit spørgsmål.

Kjartan Steinar Lorange

I forgårs

Trustpilot 5 stjerner

Kæmpe god service og en næsten gældfri kunde !


Jeg har været i samarbejde med DinGæld med rådgiver Simon i lidt over 1 år nu. Alt jeg har om det at sige er positivt, nu er det vores sidste måned ind til jeg er helt gældfri!!


Simon har været virkelig flink på rådgivning og vejledning, og behagelig at snakke med. Jeg kan kun anbefale til dem som har brug for hjælp med at få styr på sin økonomi at tage fat i DinGæld og få dem til at hjælpe!


Ene som jeg synes at mangler, er at man kan følge med på MinSide hvordan ens sag går , hvor meget man har betalt og hvor meget man har tilbage af hver gæld. Ellers er jeg 150% fornøjet !

Pia Schmidt

22. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Rigtig god service, nem at snakke med. Meget beroligende.

Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Fatima Haj

22. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds kunde

Jeg har været og er stadig glad for DinGæld, jeg har haft nogle gode kompetente rådgivere som har hjulpet min sag igennem og som står for al korrespondance med de forskellige kreditorer, så jeg ikke skal bokse med det.

Så tak for hjælpen

Lena

16. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

De er rigtigt dygtige derinde, og er nemme at få fat i. De er god til at have løbende kontakt og er ikke særlige dyre, at have som gældsrådgiver. De er gode til at sige, at man ikke skal sætte flere penge af end man kan overleve.

Kim Petersen

2. juli 2020

Trustpilot 5 stjerner

Tilfreds med DinGælds håndtering af min gæld og forhandlinger så jeg kan slappe af og fokuser på mit arbejde i stedet. De sørger for betalinger og forhandlinger og jeg sørger for at overføre et fast beløb. Ingen stress, meget dejlig følelse i kroppen. Glæder mig til den dag de siger jeg kan blive gældfri