Louise Tønning-Sørensen

17. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fantastisk

Jeg havde brug for DinGælds hjælp og det fik jeg i den grad. Jeg kan slet ikke takke Mads nok for den hjælp, vejledning og støtte jeg har fået af ham i den tid det stod på. Han har kæmpet med næb og kløer for at hjælpe mig, helt fra starten og her efter 5 år med (stor ) gæld, kan jeg nu kalde mig 100 % gældsfri. Det er godt nok en vild og lidt underlig følelse.


Jeg har altid kunne ringe til Mads hvis jeg var i tvivl om noget og det giver i sig selv en tryghed uden lige. Nu vil jeg videre i mit nye gældfri liv og jeg glæder mig.


Står du i økonomiske problemer der er steget dig over hovedet, så giv DinGæld et kald, du vil ikke fortryde.

Bjarne Christensen

26. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Hjælp ud af din gæld

Jeg kan kun anbefale firmaet DinGæld. De har hjulpet mig i en periode med at få styr på min gæld, som var kørt lidt af sporet. Det har været et rigtig godt samarbejde og god information hele vejen. Så kan kun anbefales. Super super super godt mvh. Bjarne

Hasib Tahere

30. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så havde jeg gjort det.


At tage kontakt til DinGæld, var min bedste beslutning, og Mads, er en suveræne kundepleaser! Han vil absolut gøre alt for at give dig de bedste løsninger og resultater. Jeg vil opfordre samtlige som føler gæld osv er uoverskueligt at tage kontakt nu, og ikke vente til i morgen, for jo hurtigere han kan komme igang med at hjælpe dig, jo hurtigere kan han hjælpe dig.


Jeg skylder 130.000 tak til DinGæld, specifikt Mads, for en suveræn service og et vanvittigt godt stykke arbejde. Så skete der alligevel noget positivt i år 2020.

Charlotte Holm Hansen

11. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

God service og rådgivning


God service og rådgivning

Altid venlig personale

Minnie Jacobsen

19. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Kontakt dem endelig det bedste jeg nogensinde har gjort. Det giver en ro at vide der sidder dygtige folk der kan forhandle renter og gæld ned så man hurtigt kan komme af med den. Kan kun sige god for dem.

Alpay

15. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

Fik anbefalet DinGæld af en kammerat og hold da op en service jeg fik. De kunne desværre ikke hjælpe mig da vores sag var indviklet og de kunne ikke gøre ret meget og ikke ville have jeg skulle bruge penge på deres service pga de ikke kunne hjælpe i vores situation. En kæmpe tak for at Simon som jeg snakkede med ville bruge tid på at svare på mine spørgsmål forklare mig angående vores sag. Jeg kan kun sige virkelig professionel arbejdet og at ærlige mennesker.

Ck Stark

26. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld er et, fantastisk firma, som virkelig tager din sag alvorligt.

Inden jeg kontaktede DinGæld, var jeg i store problemer ang. gæl. De var så store at jeg havde svært ved at kunne se en fremtid, for mig selv, for når jeg havde betalt mine månedlige udgifter, havde jeg lige nok til mad, og ellers var der ikke en krone tilbage.

I dag er jeg helt utrolig taknemlig for at jeg kontaktede DinGæld udover at jeg har fået nogen super stærke økonomi advokater, som udelukkende arbejder for mig og min sag, og de gør simpelthen alt for at mit stress skal være så minimalt som overhovedet muligt, så de tager også til de møder der kommer i fogedretten for mig, og ellers har jeg barer en rigtig dygtig rådgiver og forhandler der stort set altid er til rådighed for mig når jeg har spørgsmål, til sagerne eller hvis der lige pludselig dykker noget nyt og uventet op, så er min rådgiver barer klar på at løse det hurtigst muligt!

Tilfreds kunde

25. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super rådgivning og mega professionelle firma.

Jeg kan kun varmt anbefale DinGæld, de tog min sag uden nogen problemer, de har forhandlet med mine kreditorer, og lavet vildt gode aftaler på mine vegne, de er dybt professionelle i deres håndtering og i deres tilbagemeldinger til mig, nu står jeg 3 år efter og er kun 4 måneder fra at være gældsfri! Tak til DinGæld og i særdeleshed Mads, jeg ville gi 100 stjerner hvis jeg kunne.

Mand og Kone

27. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Et fantastisk sammenarbejde med DinGæld. Vores utrolige rådgiver, som har givet ro i sindet på os. Takket være DinGæld, så kan min mand og jeg snart se en ende på det hele.

Lynge Uhd Pennerup

20. maj 2021

Trustpilot 5 stjerner

Tak!

Jeg var helt ude hvor jeg ikke kunne bunde. Jeg sender massere af varme tanker til DinGæld og deres medarbejdere for at have hjulpet mig med at få styr på mit liv igen. Det var det hele værd.