Vil du spare tusindvis af kroner om året? Så skift forsikringsselskab!


Spar op til 4.000 kr. om året

Du kan reelt set spare op til 4.000 kr. om året, hvis du vælger at bruge lidt tid på at kigge på de forskellige forsikringsselskabers priser. Der er nemlig stor forskel på det dyreste og det billigste.

Grunden til, at der er kommet så store prisforskelle, er, at der er kommet flere og flere forsikringsselskaber til, og de tilbyder hver især forskellige former for forsikringer. Det har været med til at skabe en øget konkurrence, og derfor er der sket drastiske prisfald hos nogle selskaber. Derfor kan du spare rigtig mange penge, hvis du vælger dit forsikringsselskab med omhu. Du kan også vælge at finde lommeregneren frem og prutte om prisen hos dit nuværende forsikringsselskab. Det er nemlig ofte muligt at forhandle sig til et bedre køb. Nedenunder får du gode råd til, hvad du kan gøre for at spare penge i forbindelse med dine forsikringer.


Prut altid om prisen

Det er faktisk kun hver tredje dansker, der tjekker op på deres forsikringsaftaler efter, at de har tegnet indbo-, bil- eller ulykkesforsikring. Men det bør vi blive langt bedre til, for det viser sig, at det i langt de fleste tilfælde kan betale sig. En undersøgelse viser nemlig, at op mod otte ud af ti fik en bedre eller billigere aftale på deres indboforsikring, fordi de valgte at forhandle med deres forsikringsselskab. Så står du og har en lidt tom pengepung, kan du vælge at tage kampen op med dit forsikringsselskab og se, om du kan spare penge på dine forsikringer.

Grunden til, at du bør gøre det, er, at markedet har udviklet sig på en måde, som gør, at du kan få en langt billigere pris i dag end for to eller tre år siden. Derfor er det også vigtigt, at du sikrer dig, at du får en konkurrencedygtig pris. Derfor bør du overveje at give dine forsikringer et servicetjek, så du ikke bliver snydt rent økonomisk, fordi der netop er stor forskel på både priserne og produkterne.


Lad os få styr på din økonomi, så du kan få mere til dig selv og din familie
Bestil uforpligtende gældssamtale


Hvilket forsikringsselskab skal du vælge?

Vil du hellere vælge et nyt forsikringsselskab, eller skal du tegne forsikringer for første gang, er det utrolig relevant, at du undersøger hvilket forsikringsselskab, der er det billigste og bedste valg for dig, da det kan spare dig for mange penge om året. Der er lavet alle mulige tests og undersøgelser for at finde ud af hvilket forsikringsselskab, der tilbyder de bedste priser på forskellige former for forsikringsselskaber. Desuden findes der en side, der kaldes Findforsikring.dk, hvor du kan søge på de tre billigste selskaber i forhold til dit behov. Derfor bliver det nærmest ikke nemmere for dig at finde ud af hvilket forsikringsselskab, du skal vælge, så du kan spare så meget som muligt.

Ud fra de mange forskellige tests og undersøgelser har det vist sig, at forsikringsselskabet Next Forsikring har de bedste priser på forskellige former for forsikringer. De er nemlig i stand til at tilbyde den bedste og billigste forsikring, så derfor er der god grund til, at du bør tage et kig på, om du betaler for meget i forsikring. De er nemlig det selskab, der kan kaldes for det billigste og bedste uanset, om du skal have tegnet en hus-, bil-, ulykkes- eller indboforsikring. Next Forsikring har de mest fabelagtige priser i kombination med en fremragende service og gode betingelser.

Det er selvfølgelig helt op til dig at vælge hvilket forsikringsselskab, du ønsker at benytte dig af. Hvis du eksempelvis bruger Findforsikring, får du et klart overblik over de billigste muligheder for netop din situation. De hjælper danskerne gratis med at indhente tilbud på forsikringer, og i 2015 endte det med, at deres brugere sparede i gennemsnit 2.419 kr. ved at skifte forsikringsselskab. Derfor er der gode penge at hente!

Har du mistet overblikket over dine udgifter og er gælden blevet uoverskuelig? Bestil en samtale med en gældsrådgiver og lad os kigge på det sammen.