Forside Om os

Om DinGæld

om-dingaeld-gældsrådgivningDinGælds formål er at gøre vores medlemmer gældfri på den bedst tænkelige måde, så de kan komme videre med deres liv. 

Vi skaber overblik og giver rådgivning, så du kan tage kvalificerede beslutninger om, hvordan du bliver gældfri.

Vi kan også “overtage” din gældsafvikling, så du kan blive helt fri for at tænke på din gæld og kreditorer.

Vores medarbejderstab består af dygtige folk med økonomisk og juridisk baggrund. Vi kan derfor både tage højde for de økonomiske og juridiske problemstillinger omkring din gæld. Det giver klart det bedste resultat, hvis man vil være gældfri.

Gældsrådgivning ved DinGæld

Vi er Danmarks største professionelle gældsrådgivningsvirksomhed. Vi vil være de bedste til at hjælpe mennesker ud af håbløse gældssituationer. Derfor bruger vi mange ressourcer på at holde os ajourført med gældende lovgivning og udvikler konstant nye værktøjer, så vores medlemmer kommer hurtigere og billigere af med deres gæld.

DinGæld har alle påkrævede tilladelser til vores ydelser, herunder:

  • Datatilsynets tilladelse – hvilket betyder, at vi behandler alt data på dig og din sag fortroligt og professionelt – se vores tilladelse her.
  • Finanstilsynet tilladelse – hvilket betyder, at vi har tilladelse til vores ydelser omkring betalingstransaktioner – se vores tilladelse her.

100 % på din side

Vi arbejder udelukkende for vores medlemmers interesse. Vi har ingen aftaler med banker, finansieringsselskaber eller inkassoselskaber. Du kan derfor være sikker på, at vi rådgiver dig ud fra dine behov og ikke bankens eller andres interesser.