Mange, der lider af ludomani, har en ustabil økonomi og et højt forbrug. Derfor ender mange spilafhængige også med at have spillegæld.

Det vil være en god idé at begrænse din adgang til penge. Du kan for eksempel vælge ikke at have VISA/Dankort eller andre hævekort, lave en budgetkonto, så dine faste udgifter betales automatisk, kontakte banken og opsige din kassekredit samt undgå at have mange kontanter på dig.

Derudover bør du:

Ofte er det dog nemmere at få kontrol over spilleproblemerne, hvis du får andre til hjælpe dig med din økonomi.


Vi kan hjælpe dig med din spillegæld. Lad os tage over, så du kommer godt videre
Kontakt os i dag


Når du har en uoverskuelig gældssituation, kan det medføre, at det ikke giver mening for dig at stoppe med at spille, når du alligevel ikke kan se en vej ud af din gæld, som bare vokser og vokser. Og når brevene fra kreditorerne bliver ved med at strømme ind ad døren, kan det medføre en øget trang til at spille.

Derfor er det vigtigt, at du får den nødvendig hjælp, hvor nogle tager styringen og fører dig godt igennem afviklingen af din gæld. Du vil have mere overskud til at stoppe med at spille, når du kan se lyset for enden af tunnelen.

Vi kan tilbyde en unik løsning, som hedder NemGæld. Du får:

Når vi overtager betalingerne til kreditorerne, skal du ikke forholde dig til ret meget.

Du skal kun – i samarbejde med os – finde et passende beløb, som du kan afdrage til dine kreditorer.

Derefter tager vi over, så din gæld ikke fortsætter med at være uoverskuelig for dig. Du skal altså ikke forholde dig til en masse betalinger til en masse forskellige kreditorer. Vi opfordrer også kreditorerne til at kontakte os, så de ikke længere forstyrrer dig med diverse henvendelser.

Vi forhandler fordelagtige aftaler på plads for dig. Vi sørger for, at aftalerne overholdes for dig. Desuden overvåger vi aftalerne og forbedrer dem, så du bliver gældfri hurtigst muligt.

Hvis din gæld er stor, og du er ude af stand til at betale den, kan du søge om gældssanering. Det kan du se mere om her.


Lad os hjælpe dig med din uoverskuelige spillegæld
Bestil uforpligtende gældssamtale