Forside NemGæld En holdbar afdragsordning

En holdbar afdragsordning

Laver du kun afdragsordninger med en eller få kreditorer, vil dine øvrige kreditorer fortsat kontakte dig. Hvis du ikke har penge nok til at tilbyde dem et beløb, som de vil accepterer, vil de ligeledes fortsætte med at rykke dig.

Tilbagebetaling af gæld kræver afdragsordninger, der holder.

Vi forhandler for dig

Med NemGæld sørger vi for at forhandle og genforhandle med dine kreditorer, indtil der er indgået fordelagtige afdragsordninger med dem alle. Hvis du ikke har penge nok til alle kreditorerne, sørger vi for at bruge dem, der hvor de nedbringer din gæld mest muligt. Du skal kun betale os ét fast månedligt beløb, uanset hvor mange kreditorer du har – vi sørger for resten.

Bestil en gratis samtale og hør om NemGæld er noget for dig

…eller ring nu på tlf. 30 26 65 05.

For at få det nødvendige overblik til at kunne forhandle bedst muligt for dig, indhenter vi en komplet gældsoversigt fra dine kreditorer. Med den indsigt i dine gældsposter og vores erfaring fra tidligere forhandlinger med netop dine kreditorer, kan vi afgøre hvor din forhandlingsstyrke er størst, og hvor dine penge er givet bedst ud.

DinGæld er din professionelle forhandlingspartner – Vi har daglig kontakt til alle de typiske låneudbydere og inkassoselskaber. Vi er erfarne jurister og økonomer, som snakker samme sprog som dem. Vi har derfor en solid erfaring i at lave afdragsordninger og forhandlinger, som ellers ikke ville kunne lade sig gøre.

Kontakt os i dag på telefon 30 26 65 05 eller bestil en samtale med en gældsrådgiver.

Hjælp til budget

Formålet med NemGæld er at lave realistiske afdragsordninger med dine kreditorer. Det er derfor let at sikre et fornuftigt rådighedsbeløb til dig selv og din familie. Du slipper herved for ubehagelige overraskelser fra dine kreditorer.

Når vi går i gang med NemGæld, finder du sammen med os et passende og realistisk beløb, som du kan undvære hver måned til at betale din gæld tilbage med.

Der oprettes en fast månedlig betaling af beløbet, på dagen hvor du får løn eller dagpenge mv. Du ved derfor altid, hvad du har til dig selv resten af måneden. Du undgår overraskelser i budgettet og ubehagelige henvendelser fra dine kreditorer.

Når vi med tiden udbetaler din gæld, vil der være flere penge til dig selv og din familie. Ønsker du derimod at sætte ekstra fart på tilbagebetalingen af din gæld, kan du også sagtens det – valget er dit!

Få hjælp til budgettet og styr på tilbagebetalingen af gælden
Bestil en gratis gældssamtale