Martin Rasmussen

26. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Den bedste beslutning jeg nogensinde har truffet

Må sige at jeg var ved at gå ned med stress over vores økonomi .da vi pludselig havnede på en indkomst og ikke anede hvad vi skulle gøre .så da jeg læste om dingæld på nettet var jeg ikke i tvivl længere. Så efter en samtale om tingene .blev det hele sat i system og det hele begyndte at lysne stress forsvandt og jeg kunne igen sove om natten uden spekulationer .selvom at det ikke er gratis at få hjælp så kan jeg kun sige at det er alle pengene værd .så herfra skal der lyde et kæmpe mæssigt tak for hjælpen uden jer ved jeg ikke hvor vi var endt

Kjartan Steinar Lorange

12. april 2021

Trustpilot 5 stjerner

Kæmpe god service og en næsten gældfri kunde !


Jeg har været i samarbejde med DinGæld med rådgiver Simon i lidt over 1 år nu. Alt jeg har om det at sige er positivt, nu er det vores sidste måned ind til jeg er helt gældfri!!


Simon har været virkelig flink på rådgivning og vejledning, og behagelig at snakke med. Jeg kan kun anbefale til dem som har brug for hjælp med at få styr på sin økonomi at tage fat i DinGæld og få dem til at hjælpe!


Ene som jeg synes at mangler, er at man kan følge med på MinSide hvordan ens sag går , hvor meget man har betalt og hvor meget man har tilbage af hver gæld. Ellers er jeg 150% fornøjet !

Jesper Vestergaard

13. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Super god service og behagelig personale at snakke med

Heidi

14. august 2021

Trustpilot 5 stjerner

For nogle år siden tog jeg nogle uansvarlige valg og fik så meget gæld at jeg ikke kunne betale mine regninger. Jeg søgte på nettet og fandt frem til DinGæld. Der gik noget tid inden jeg kontaktede dem, fordi jeg var meget flov over min situation. Da jeg endelig tog mig sammen og ringede til DinGæld fik jeg en behagelig samtale med en rådgiver som ikke "dømte" mig. Jeg skulle selv give oplysninger om mine kreditorer og lave et budget over alle mine indtægter og udgifter. DinGæld fik mine skatteoplysninger mm og sammen aftalte vi et fast beløb som jeg skulle indbetale hver måned. DinGæld forhandlede med kreditorerne og fik lavet nogle rimelige aftaler. Når jeg havde spørgsmål var det altid nemt at få fat i min faste rådgiver Kenie, og hvis han havde fri var der altid en anden, som var lige så imødekommende og venlig. Efter at have været medlem af DinGæld i over fire år er jeg nu ude af RKI og er gældfri. Jeg er så glad for den hjælp jeg fik af Kenie og de andre rådgivere fra DinGæld.

Kim Andersen

21. februar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Efter en total fejlslagen arbejdsskadessag, var vi kommet derud, hvor vi ikke kunne bunde. Vi henvendte os til DinGæld, som siden har varetaget vores interesser yderst tilfredsstillende. Vi er sluppet af med utallige opkald, rykkere m.v. Stor kredit til Jannick, vi er dybt taknemmelige over hans professionelle indsats, som har sparet os for mange bekymringer. TAK.

Bodil Larsen

23. november 2020

Trustpilot 5 stjerner

Jeg er super tilfreds med alt og med Simon (min rådgiver)

Sine Lundager Pedersen

25. marts 2021

Trustpilot 5 stjerner

En super dejlig og en kanon behagelig samtale over telefonen. Kanon god service og rådgivning samt de lytter til en. Kan hjælpe den som ikke selv har styr på tingene.

Dennis Meyer

2. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

Med en personlig gæld på over 900.000 og en fuldstændig uoverskuelig talrække af kreditorer har DinGæld formået at skabe overblik og aftaler med samtlige kreditorer, 3 år med gode aftaler er gæld nede på 400.000! Benhårdt arbejde kræves! Altid imødekommende og realistiske! Tusind tak til især Mads!

Av

21. januar 2021

Trustpilot 5 stjerner

Har kun haft rigtige gode oplevelser hos DinGæld de er altid venlige og ringer altid tilbage De har fuldstændig styr på deres ting og har følt mig i så trygge hænder kan kun anbefale dem.

Ck Stark

26. december 2020

Trustpilot 5 stjerner

DinGæld er et, fantastisk firma, som virkelig tager din sag alvorligt.

Inden jeg kontaktede DinGæld, var jeg i store problemer ang. gæl. De var så store at jeg havde svært ved at kunne se en fremtid, for mig selv, for når jeg havde betalt mine månedlige udgifter, havde jeg lige nok til mad, og ellers var der ikke en krone tilbage.

I dag er jeg helt utrolig taknemlig for at jeg kontaktede DinGæld udover at jeg har fået nogen super stærke økonomi advokater, som udelukkende arbejder for mig og min sag, og de gør simpelthen alt for at mit stress skal være så minimalt som overhovedet muligt, så de tager også til de møder der kommer i fogedretten for mig, og ellers har jeg barer en rigtig dygtig rådgiver og forhandler der stort set altid er til rådighed for mig når jeg har spørgsmål, til sagerne eller hvis der lige pludselig dykker noget nyt og uventet op, så er min rådgiver barer klar på at løse det hurtigst muligt!