Som det fremgår af navnet, er en bankrådgiver bankens rådgiver. En bankrådgiver fungerer som bankens sælger af produkter, ydelser og services. En bankrådgiver er desuden din kontaktperson i banken og kan vejlede dig om investeringer med mere.


Hvad skal man være opmærksom på?

Din bankrådgiver fremstår oftest som en personlig rådgiver, der varetager kundens interesser. Man bør dog huske på, at en bankrådgiver i sidste ende er ansat og får sin løn betalt af banken. Desværre oplever mange af vores kunder, at deres bankrådgiver sjældent er deres bedste rådgiver, hvis de har gældsproblemer eller står registreret i RKI. En bank er ikke nogen offentlig institution, som har til hovedformål at hjælpe borgerne. En bank er først og fremmest en forretning.

Hvis du er havnet i gældsproblemer og skylder din bank penge, vil bankens fokus være at få netop deres penge tilbagebetalt først. Det er desværre langtfra altid det bedste for dig, der gerne vil være gældfri. Hos DinGæld kigger vi altid på din gældssituation som en helhed. Vi har ingen penge i klemme hos dig, og vi varetager KUN dine interesser.


Bliv kontaktet af en professionel og erfaren rådgiver og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i netop din situation.
Bestil uforpligtende gældssamtale